Το προϊόν περιποίησης που θα χαρίσει super ενυδάτωση και αδιανόητη λάμψη στην επιδερμίδα σας!

Η φυσική λάμψη της επιδερμίδας είναι εκείνο που επιθυμείτε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που ακολουθείτε πιστά και σχολαστικά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι ενυδατώνετε σωστά το δέρμα και το κρατάτε απόλυτα καθαρό. Αν πάλι, δεν είναι super λαμπερό εμείς σας έχουμε μια απίθανη πρόταση.

Πρόκειται για ένα ελιξίριο που αγαπούν πολύ οι Κορεάτισσες και θέλουμε να σας το συστήσουμε. Αναφερόμαστε

στο Sensai Dual Esence, μια σταγόνα “φωτός”, ένα ελιξίριο διπλής φάσης, το οποίο περιέχει έλαιο και ένα απόσταγμα που διεισδύουν στο δέρμα προσφέροντας super ενυδάτωση και αδιανόητη λάμψη.

Η σύνθεση του είναι διαμορφωμένη με το ιδιόκτητο αντιγηραντικό μείγμα της SENSAI από το μετάξι Koishimaru Royal και φυτικά έλαια. Εμποτισμένο με αέρα, όταν ανακινείται, η μεταξένια ελαφριά υφή διεισδύει απρόσκοπτα στο δέρμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SENSAI Cosmetics (@sensaibeauty)

2 Φόρμουλες σε 1 προϊόν: Η τεχνολογία Dual Phase παρέχει ταυτόχρονα τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός ελαίου αλλά και ενός αποστάγματος. Το έλαιο θρέφει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή ενώ το απόσταγμα ενυδατώνει σε βάθος.

Τρόποι χρήσης: Το απλώνετε μετά την εφαρμογή της λοσιόν SENSAI το πρωί ή/και το βράδυ. Ανακινήστε απαλά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να κάνετε μασάζ σε όλο το πρόσωπο.

Παράλληλα μπορείτε να ανακατέψετε 1-2 σταγόνες με οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα SENSAI. Με αυτό τον τρόπο θα εμπλουτίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.  Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε σώμα και νύχια για να απολαύσετε μια επιπλέον πινελιά από τη μεταξένια λάμψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Οι 2 beauty συνήθειες της Meghan Markle που πρέπει να ακολουθήσετε ΤΩΡΑ!

9+1 διαφορετικά hairstyles που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob!

Keywords
Τυχαία Θέματα