Αργύρης Πανταζάρας για «Άγριες Μέλισσες»: Ο «Τάκης» είναι έτοιμος να ρίξει «βόμβα» στο «Διαφάνι»

Ο Αργύρης Πανταζάρας αν και μόλις 32 χρονών έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές δουλειές, αλλά και τηλεοπτικές.

Φέτος τηλεοπτικά τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Τάκη» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και με αφορμή τα πλάνα από τον καβγά του Τάκη με τον Κωνσταντή που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας, ο ηθοποιός έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το ρόλο του στη Φαίη μας και στο Πρω1νό.

Πριν από αυτό όμως η Φαίη δεν μπορούσε να μην σταθεί στα γέλια του ηθοποιού

την ώρα που έβλεπε τα πλάνα.

«Εγώ τα βλέπω και θέλω να κλαίω, εσύ γιατί γελάς αγόρι μου; Πας καλά; Γιατί γελάς;», ρώτησε η Φαίη.

«Η συγκίνηση είναι παράλογο, παράδοξο πράγμα. Άλλος μπορεί να σκάσει στα γέλια. Ο τρόπος που βλέπω τον εαυτό μου να το αντιμετωπίζω… Ο Τάκης αυτά που λέει τα εννοεί. Είναι αιχμηρός. Είναι από γραφής μάγκας, αλλά τον καθορίζει ο πόνος που κουβαλά. Έχει μεγάλα όνειρα και μικρά φτερά.

Αυτό που τον κάνει αγαπητό είναι ότι είναι ο μόνος που δεν έκρινε τη Δρόσω για το παρελθόν της και τις πράξεις της. Τη Δρόσω την αγαπάει, θέλει να κάνει τα πάντα για αυτή και κάποιος που προσπαθεί τα πάντα κάνει και λάθη.

Θα έλεγα ότι είναι ένας άνθρωπος χωρίς ρίζες που έτυχε να ριζώσει εκεί», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Τάκης πάει στο Διαφάνι να ρίξει μια «βόμβα». Όπου είναι η Δρόσω πρέπει να είναι και ο Τάκης. Αν με φιλοξενήσει κάποιος στο Διαφάνι… θα μείνω. Ο Τάκης «εισβάλει» στις «Άγριες Μέλισσες» για να φωτίσει κάτι. Τον αντιλαμβάνομαι σαν μπαλαντέρ. Αν θα βρει σπίτι και αν θα διεκδικήσει χώρο εκεί, νομίζω το αφήνω στους συγγραφείς! Την αγαπάω πολύ τη Δρόσω. Έχω κάνει ήδη δύο προτάσεις γάμου, δεν ξέρω πόσες χρειάζονται», ανέφερε για το χαρακτήρα που υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα, αλλά και τις αντιδράσεις του ηθοποιού βλέποντας το ρόλο του:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά για το “Γράμμα για σένα” – «Μάλλον πρέπει να μπει ένα pause»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή!

Το πλατό του Πρω1νού μεταμορφώθηκε σε σκηνικό χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

Keywords
Τυχαία Θέματα