Masterchef: Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε πως πλέον κοιμάται… στο πάτωμα!

Η Κατερίνα Λένη είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό στην κάμερα του Masterchef το λόγο που έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο των κοριτσιών και κοιμάται στο σαλόνι του σπιτιού.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη, έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και τα ψυχολογικά και δεν ξέρω εγώ τι. Βρωμάει, ξεθεώνομαι στο δωμάτιο. Ζέχνει ο τόπος μέσα, δεν μπορώ. Έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ.

Κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά είναι η αλήθεια. Είναι πολύ σκληρή η συμβίωση.

Δηλαδή πάει ο άλλος τουαλέτα και αφήνει την τουαλέτα σε κατάσταση… εμετός! Ρε φίλε έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου σπίτι είναι χειρουργείο. Τρως από το πάτωμα.», ανέφερε τότε η παίκιτρια.

Δείτε ΕΔΩ όσα είχε πει!

Όμως όπως αποκάλυψε στον Γιώργο Κρικοριάν και «Στη φωλιά των Κου Κου» πλέον έχει φύγει από το σαλόνι και κοιμάται στο ρετιρέ… στο πάτωμα!

«Ξεκίνησα να κοιμάμαι στο δωμάτιο των κοριτσιών, μετά πήγα στο σαλόνι… Επειδή είμαι πιο μεγάλη από τα κορίτσια ίσως να είμαι «ιδιότροπή». Θέλω να είναι ο χώρος καθαρός, να μην υπάρχει φασαρία. Πολλή φασαρία. Μετά μεταφέρθηκα στο σαλόνι στον καναπέ. Είναι λίγο 5ήμερη η κατάσταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ στο σαλόνι. Έχω μεταφερθεί τώρα πάνω στο ρετιρέ και κοιμάμαι κάτω στο πάτωμα», είπε προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Πριν λίγο καιρό αποχαιρετούσε τον Κώστα Βουτσά μέσα από ανάρτηση του…

Φωτεινή Ζοσιμίδου για την αποχώρηση της από το Masterchef: «Ένιωθα ότι θα είναι άδικη η ψηφοφορία…»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου και η τιμωρία της ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα