Το νέο trend στο μακιγιάζ περιλαμβάνει πομ πον

Τα trends sε μάτια, χείλη και… φρύδια, διαδέχονται το ένα το άλλο με ρυθμούς που δεν προλαβαίνουμε. Οι makeup artists/bloggers/vloggers βρίσκονται σε δημιουργικό ντελίριο και πλέον δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε (και πίστεψέ μας, έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαντασία). Το νεότερο λοιπόν trend poυ μας έκανε να διπλοκοιτάξουμε είναι το #PomPonMakeup ;η #PomPomMakeup (οι γνώμεες διίστανται)

Πάνω στο προαναφερθέν δημιουργικό ντελίριο, οι maκeup artists στόλισαν τα μάτια τους με μικροσκοπικά πομ πον δημιουργώντας μακιγιάζ που θυμίζει κλόουν με την κάπως καλή έννοια. Ναι, δεν το μισούμε για κάποιο

λόγο και όχι, δεν είμαστε άρρωστες.

Βλέπεις, λατρεύουμε τα πομ πον όσο και αν δεν μας φαίνεται και δεδομένου ότι μιλάμε για μακιγιάζ που γίνεται μόνο για το Instagram και όχι για να πας στο γραφείο πχ, μας αρέσει το πόσο δημιουργικό, χρωματιστό και fun δείχνει!

Ίσως αν είχαμε εισιτήρια για κάποιο φεστιβάλ του εξωτερικού να το τολμούσαμε κιόλας για μια ημέρα… Επειδή δεν έχουμε όμως δεν θα το κάνουμε για να πάμε στο eject όπως καταλαβαίνεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι από τα trends που δεν πονούν τα μάτια μας, που είναι δημιουργικά, όμορφα και κάπως κομψά με τον δικό τους τρόπο. Well done Instagram!

Διάβασε ακόμα:

Summer Beauty: Αυτές πρέπει να είναι οι πρώτες beauty αγορές σου

Θέλεις αφέλειες; Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Με την βοήθεια του Gliss πλέον τολμώ τα πάντα στα μαλλιά μου!

The post Το νέο trend στο μακιγιάζ περιλαμβάνει πομ πον appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα