Προβλέψεις Τετάρτη 24 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που χρειάζεται τις συμβουλές και τη βοήθειά σας για κάτι σημαντικό. Η ημέρα αυξάνει τη διάθεσή σας να ανανεωθείτε και πυροδοτεί μια καταναλωτική διάθεση που θα πρέπει να ελέγξετε αν δεν θέλετε να ξεφύγετε σε έξοδα που ίσως ξεπερνούν το μπάτζετ σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η σελήνη στο ζώδιό σας, δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμική

διάθεση. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε και με καθαρή σκέψη να πάρετε αποφάσεις που θα δώσουν λύσεις στα ζητήματα της ημέρας, βοηθώντας σας να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια σημαντική συνάντηση ανοίγει μια νέα προοπτική εξέλιξης για το μέλλον, αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε σωστά. Ασχολείστε με πολλά, καλό είναι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο τι είναι προτεραιότητα και τι όχι για να μην πνιγείτε σε ένα χάος υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι φίλοι είναι για εσάς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας και κάθε φορά που μια φιλία σας δοκιμάζεται αυτό σας κλονίζει. Μήπως, όμως, δεν πρέπει να δίνετε τόσο μεγάλη σημασία σε μικρά περιστατικά που τελικά μπορεί να μην σημαίνουν απολύτως τίποτα κακό; Μην μεγεθύνετε καταστάσεις στο μυαλό σας γιατί μόνο εσείς ταλαιπωρήστε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για πολλούς από εσάς ένα καινούργιο φλερτ εμφανίζεται στη ζωή σας και σας κάνει να ταξιδεύει αλλού το μυαλό σας όλη μέρα. Όλα δείχνουν πως το νέο ξεκίνημα που ετοιμάζεται να γίνει στη ζωή σας θα έχει διάρκεια και δεν είναι ένας απλός ενθουσιασμός που θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια γνωριμία που ήρθε μέσα από τη δουλειά δείχνει να ανοίγει νέες προοπτικές καριέρας. Η εργατικότητα και η ευγένειά σας έχουν ξεχωρίσει και όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε μια πρόταση συνεργασίας που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Στον τομέα της προσωπικής ζωής επικρατεί μια γλυκιά ηρεμία που σας δίνει ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες διαφορές ή αντιδικίες που είχατε βρίσκονται πολύ κοντά στο να λυθούν, αλλά για να βγείτε κερδισμένοι θα πρέπει να υπερασπιστείτε πολύ σωστά το δίκιο σας. Κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν πράγματα από εσάς με τρόπο που τελικά σας ενοχλεί. Μήπως θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ότι έχετε καταφέρει το έχετε πετύχει με πολύ προσπάθεια και όταν κάποιοι πάνε να θίξουν να κεκτημένα σας ή να σας αμφισβητήσουν βγαίνετε εκτός εαυτού. Αυτή τη φορά όμως η άμεση ρήξη δεν σας ευνοεί, καλό είναι να κινηθείτε με τακτική και διπλωματία και να μην οδηγηθείτε σε εκρήξεις γιατί θα χάσετε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο εργασιακός τομέας έχει πίεση, αλλά τελικά αυτό σας κάνει καλό γιατί κάθε φορά βάζετε ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό σας και επικεντρώνεστε σε αυτό με σθένος, με αποτέλεσμα να γίνεστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτή την περίοδο θα ξεκαθαρίσει το ποιοι είναι οι αληθινοί σας σύμμαχοι. Συναισθηματικά έχετε ανάγκη από pampering για να αντεπεξέλθετε σε αυτές τις πιέσεις. Λίγο υπομονή, όλα βαίνουν καλώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σας πιάνουν οι… ευαισθησίες σας και για όλα φταίει η Σελήνη στον Ταύρο. Προσπαθήστε να μην μεγαλοποιήσετε καταστάσεις και να μην ξυπνήσετε μέσα σας κάποια drama queen. Δείτε τα πράγματα με τον γνωστό σας ορθολογισμό, θα σας φανεί πολύ πιο χρήσιμο και θα τα αντιμετωπίσετε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Επιστρατεύστε λογική πριν το συναίσθημα και δεν θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για πολλούς από εσάς η ημέρα θα έχει οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μην κάνετε εύκολα πίσω και διεκδικήστε αυτό το θέλετε με επιχειρήματα. Μια συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα θα σας αποφορτίσει συναισθηματικά και θα φέρει συμβουλές που θα σας φανούν πολύτιμες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα φέρνει μετακινήσεις, συναντήσεις αλλά και μερικές αλλαγές στο καθορισμένο σου πρόγραμμα. Η επικοινωνία ευνοείται έτσι αν υπάρχουν συζητήσεις που μέχρι σήμερα ανέβαλες γιατί θεωρούσες πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα ήρθε η ώρα να βάλει στο τραπέζι όλα αυτά που θέλεις να λύσεις ή να ξεκαθαρίσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 24 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα