Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα

Η Dua Lipa αγαπά τις αλλαγές αλλά και τα εκκεντρικά beauty looks. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της. Αρχικά τα έβαψε μαύρα και στη συνέχεια έκανε δραματική αλλαγή υιοθετώντας ένα ξανθό με πολύ σκούρες ρίζες. Σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει πως είναι τολμηρή και παράλληλα ακολουθεί τις τάσεις δίνοντας πάντα μια δική της πινελιά, ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Και τώρα, λίγο πριν έρθει η άνοιξη, αποφάσισε να αποκτήσει ένα hair

look κάνοντας τις θαυμάστριες της να ξετρελαθούν. Η Lipa έκοψε αφέλειες οι οποίες έκαναν το look της να δείχνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Είναι μια 90’s τάση που αγαπάει πολύ. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ήταν από τις πρώτες celebrities που εμφανίστηκε με το εμβληματικό χτένισμα της συγκεκριμένης δεκαετίας που θέλει χωρίστρα στη μέση και δύο τούφες να ακουμπούν το πρόσωπο.

Οι αφέλειες της είναι ξανθές και φτάνουν μέχρι τα φρύδια και η ίδια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δεν είναι ένα καινούριο κούρεμα που ήθελε να κάνει αλλά αναγκάστηκε αφού τα μαλλιά της καταστράφηκαν από το ξάνοιγμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις 21 Φεβ, 2020 στις 6:49 πμ PST

Το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και στην Billie Eilish η οποία προκάλεσε τεράστια φθορά στα μαλλιά της στην προσπάθεια της να τα βάψει πράσινα. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα έκοψε στο εμβληματικό mullet.

Όπως καταλαβαίνετε ατυχήματα τέτοιου είδους συμβαίνουν και στις celebrities. Τι κι αν τα μαλλιά τους επιμελούνται οι διασημότεροι hairstylists και haircolorists. 

Αυτό λοιπόν θα πρέπει να σας γίνει μάθημα. Που σημαίνει πως αν θέλετε να κάνετε μια δραματική αλλαγή όπως για παράδειγμα να αλλάξετε το μαύρο χρώμα στα μαλλιά σας για χάρη ενός ξανθού θα πρέπει να έχετε υπομονή. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να πάρει μήνες ή και ένα χρόνο ακόμη.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε οι stars θέλουν να μεταμορφωθούν μέσα σε μερικές ώρες κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κανένας haircolorist ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος ever.

Κεντρική photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι κότσοι στην πασαρέλα του οίκου Fendi ήταν εμπνευσμένοι από το Star Wars και υπεύθυνος ήταν ένας hairstylist-θρύλος

Rose Gold: Το χρώμα στα μαλλιά που επανέρχεται δυναμικά και θα γίνει το μεγαλύτερο trend της επόμενης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα