Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Lady Gaga μοιάζει με ζαχαρωτό και πρέπει να το δείτε!

Οι celebrities, κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας έβαψαν μόνες τα μαλλιά στο σπίτι και δημιούργησαν ένα μεγάλο trend: Τις παστέλ αποχρώσεις αφού τις προτίμησαν περισσότερο απ’ όλες τις υπόλοιπες.

Και κάπως έτσι στα μέσα του χειμώνα η νέα τάση συνεχίζει να είναι huge και όλες εσείς να σκέφτεστε σοβαρά την μεγάλη αλλαγή.

Ο κομμωτής σας, από σήμερα, είναι και πάλι στη θέση του. Κι εσείς έχετε ήδη κλείσει το ραντεβού σας. Κι αν σκέφτεστε σοβαρά να αποκτήσετε ενόψει της νέας χρονιάς μια τέλεια παστέλ απόχρωση εμείς

σήμερα σας έχουμε την τέλεια ιδέα.

Μας την έδωσε η Lady Gaga η οποία έβαψε τα μαλλιά της στο ωραιότερο και πιο γλυκό χρώμα που θυμίζει ζαχαρωτό και είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψετε. Πρόκειται για μια απαλή λιλά απόχρωση.

Η Gaga, μετά το “ocean blonde” και το “bubblebum pink” που υιοθέτησε τους περασμένους μήνες και έκαναν θραύση, τώρα επέλεξε το λιλά που αγαπούν πολύ οι beauty experts.

Η star αποκάλυψε το νέο της look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: “Αυτές οι διακοπές είναι τόσο σημαντικές #bekind #loveyourself #staysafe.

Στη φωτογραφία φαίνεται να φορά ένα sweatshirt ως φόρεμα και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Κι αν είστε έτοιμες επιτέλους για τη μεγάλη αλλαγή, εμείς είμαστε μαζί σας και η λιλά απόχρωση της Lady Gaga θα σας κάνει να μοιάζετε με νεράιδα!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Snowflake manicure: Δείτε τα 5 πιο κομψά looks!

Jennifer Lopez: Ο Νο 1 κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας της που ακολουθεί από τις αρχές της καριέρας της!

Keywords
Τυχαία Θέματα