Party στο σπίτι για 2: Τι μπορείς να φορέσεις αυτές τις γιορτές

Βρισκόμαστε μόλις 10 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και σήμερα σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες για τις γιορτές. Έχεις σκεφτεί καθόλου τι θα ήθελες να φορέσεις και πώς θα ήθελες να είναι το γιορτινό σου outfit; Παρακάτω θα δεις τα πιο εντυπωσιακά looks για να δημιουργήσεις λαμπερά looks ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ όμορφη ακόμα και αν η καραντίνα συνεχιστεί και εκείνες τις ημέρες.

#1. Ένα prom dress είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο των γιορτών αλλά και για να νιώσεις

καλύτερα τα Χριστούγεννα. Μην πτοείσαι από το γεγονός ότι θα μείνεις σπίτι. Φόρεσε τα καλά σου και ευχαριστήσου με όλη σου την ψυχή τις τελευταίες μέρες της χρονιάς.

#2. Η Chiara Ferragni μας δίνει μια ωραία ιδέα για ένα γιορτινό look που κερδίζει τις εντυπώσεις. Μια vinyl φούστα, ένα αστρεφτερό sequin καλσόν και μια ζακέτα είναι όλα όσα θα χρειαστείς.

#3. Τα animal prints εξακολουθούν να είναι στη λίστα με τις top τάσεις του 2020. Τα συγκεκριμένα σχέδια θα φορεθούν πολύ και το 2021 και θα γίνουν ανάρπαστα. Φόρεσε το animal printed παντελόνι σου με ένα top με πούπουλα και είσαι έτοιμη!

#4. Η Chiara μας δείχνει ακόμα ένα look που κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γνωστή fashionista επιλέγει δερμάτινο παντελόνι που συνδυάζει υπέροχα με corset λευκό top. Ακολούθησε την πρόταση της Chiara και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

#5. Η γνωστή fashionista Leonie Hanne μας προτείνει αν φορέσουμε την πιο αστραφτερή φούστα μας και ένα oversized τοπ με λεπτομέρειες με φτερά. Κάνε grande εμφανίσεις και απχαιρέτησε ατή τη δύσκολη χρονιά με την πιο statement εμφάνισή σου.

Διαβάστε ακόμα: H Bella Hadid υιοθετεί μια από τις πιο ωραίες τάσεις του Χειμώνα

H Χριστίνα Μπόμπα θα γίνει μανούλα και ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα looks της εγκυμοσύνης της

Puffy sleeves: Μια πασίγνωστη influencer μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα