Το νέο “αξεσουάρ” της Ariana Grande σηκώνει συζήτηση

Η Ariana Grande είναι γλυκιά, μικρή και χαριτωμένη. Οι fans της επίσης είναι έφηβοι ή και μικρότεροι. Σήμα κατατεθέν της μέχρι τώρα ήταν η αλογοουρά της η οποία μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε την πονάει λιγάκι αλλά την έχει συνηθίσει. Σε γενικές γραμμές δεν προκαλεί με το look της ή με την συμπεριφορά της και όλα ωραία και καλά μέχρι τώρα.

Πριν από λίγες μέρες όμως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social ένα μικρό αξεσουάρ που απέκτησε. Πρόκειται για τα μικρά διαμαντάκια στα δόντια της. Κάτι που έχουν κάνει ήδη και άλλες celebrities όπως η Kim

Kardashian, η Bella Hadid, η Hailey Baldwin και η Cara Delevingne. Ιδιαίτερα σχόλια ή ντόρος δεν έγινε με τις προηγούμενες. Στην περίπτωση της Grande όμως δημιουργήθηκε ένα μικρός πανικός από τους θαυμαστές της οι οποίοι με σχόλια τους κάτω από τη δημοσίευση άφησαν να εννοηθεί ότι καθόλου δεν τους αρέσει αφού τους παραπέμπει σε γκαγκστερικές καταστάσεις και rapers που συνηθίζουν να αποκτούν το συγκεκριμένο look. Έγινε αναφορά και στον Tupac και το iconic tattoo του.

Η Grande βέβαια προσπάθησε να αντιμετωπίσει το κύμα διαμαρτυρίας και απ’ ότι φάνηκε ήταν κάτι που την ξάφνιασε αφού δεν περίμενε ποτέ οι θαυμαστές της να την αποκαλέσουν “gangsta” απλά και μόνο επειδή κόλλησε δύο μικρά διαμαντάκια στα δόντια της.

Αυτό φυσικά σηκώνει μεγάλη συζήτηση αφού απ’ ότι φαίνεται στην Αμερική οι έφηβοι είναι υπερβολικά ενημερωμένοι για καταστάσεις, πρόσωπα και συνήθειες που μάλλον θα έπρεπε να αγνοούν. Επίσης όπως και η ίδια η Ariana σχολίασε δεν είναι δυνατόν κάθε άνδρας ή γυναίκα που έχει το συγκεκριμένο αξεσουάρ να θεωρείται μέλος συμμορίας, ειδικά τώρα πια. Είναι βέβαιο ότι μια δεκαετία πριν κάτι τέτοιο συνέβαινε. Τώρα όμως με τόσα trends που οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας και ομορφιάς λανσάρουν μεταξύ των οποίων είναι και το συγκεκριμένο είναι αδιανόητο οι έφηβοι να παραμένουν στις ιδέες που πιθανότατα έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και μη ενημερωμένοι.

θα δείξει άμεσα αν η Ariana θα κρατήσει τα μικρά διαμάντια ή θα τα βγάλει πριν χάσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Διαβάστε ακόμη:

Η θυσία που έκανε η Sophie Turner για τις ανάγκες του ρόλου της στο GoT είναι απίστευτη

Αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να μοιάζουν σαν ψεύτικες πρέπει να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα

Keywords
Τυχαία Θέματα