Το νέο άρωμα του Narciso Rodriguez είναι απλά εθιστικό!

Δεκαοκτώ χρόνια μετά το πρώτο for her, το άρωμα-φαινόμενο που εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των best selling αρωμάτων παγκοσμίως, ο Narciso Rodriguez δημιουργεί μια νέα εκδοχή του, την πέμπτη κατά σειρά: το νέο for her Musc Noir αναδεικνύει τον γυναικείο αισθησιασμό με τρόπο συναρπαστικό.

“Αυτό το άρωμα είναι πολύ ξεχωριστό”, είπε ο ίδιος ο Rodriguez σε συνέντευξη που έδωσε πριν μερικούς μήνες στο Grazia. “Έχει μια καρδιά από musc που είναι ζεστή και αποπλανητική. Έχει βαθιά, πλούσια, σκοτεινά ακόρντα

δαμάσκηνου που του δίνουν μια μυστηριώδη ποιότητα. Είναι διαχρονικό, δεν έχει ηλικία, είναι ανεπιτήδευτα όμορφο“, εξήγησε και πρόσθεσε: “Το musc είναι το πιο αισθησιακό και ενδιαφέρον υλικό να δουλέψεις όταν πρόκειται να δημιουργήσεις ένα άρωμα. Μυρίζει διαφορετικά σε κάθε επιδερμίδα και για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει το άρωμα μοναδικό σε κάθε έναν που το φοράει. Είναι υπέροχο από μόνο του, αλλά ακόμα πιο υπέροχο όταν συνδυάζεται με άλλες νότες”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη narciso rodriguez (@narciso_rodriguez)

“Είναι όνειρο κάθε αρωματοποιού να δουλέψει με το musc“, λέει η δημιουργός του Musc Noir, Sonia Constant και προσθέτει: “Η σύνθεση του Musc Noir περιλαμβάνει ένα πιο σκοτεινό musc, με πλούσιο οσφρητικό βάθος, μυστηριώδες και ακραία αισθησιακό. Τα ακόρντα σουέντ μεταμορφώνουν την καρδιά του musc η οποία αποκτά μεγαλύτερη ένταση από το ηλιοτρόπιο, το λευκό κέδρο και το τριαντάφυλλο – μια νύξη δαμάσκηνου δίνει φως και αρμονία”.

Tip από την αρωματοποιό: “Αν έχεις στη συλλογή σου το for her Pure Musc, δοκίμασε να το συνδυάσεις με το νέο for her Musc Noir, για ένα ακόμα πιο αλησμόνητο ίχνος, μια εμπειρία αυθεντικής πολυτέλειας – το προσωπικό σου, signature άρωμα”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η makeup artist της Ariana Grande ορκίζεται σε αυτό το makeup!

Το TikTok λέει ότι το νερό χλωροφύλλης καταπολεμά την ακμή – λέει αλήθεια;

Θέλεις να βάλεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες; Δες το μυστικό για να το κάνεις τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα