Το Πρω1νό: “Το ότι ο Άγγελος Λάτσιος είναι γόνος δύο προβεβλημένων ανθρώπων, δε σημαίνει ότι…”

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την καθημερινότητά του.

Το Σάββατο (5/6) ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία που φαίνονταν τα οπίσθια του. Αν και το στιγμιότυπο ήταν καλλιτεχνικό, αρκετοί από τους followers του έσπευσαν να το σχολιάσουν αρνητικά.

Στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: “Το ότι είναι γόνος δύο επωνύμων προβεβλημένων

ανθρώπων δε σημαίνει ότι ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα, αν το αισθανθεί να το κάνει. Για μένα είναι μια χαρά, είναι παιδαράς, έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι σέξι και το πουλάει αυτό. Απ’ ότι κιόλας ξέρω, έχει πολύ μεγάλη πέραση στα κορίτσια και ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αυτός δεν σκέφτεται ότι είναι ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αισθάνεται ένα κανονικό παιδί. Εμένα δηλαδή, επειδή έχω συναναστραφεί μαζί του, μου μιλάει για τη μάνα του σαν να μην ξέρω ποια είναι. Το ότι τη μάνα του την ξέρει όλη η Ελλάδα για το παιδί είναι η μάνα του, δεν είναι η γυναίκα που ξέρει όλη η Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Φαίη και συμπλήρωσε: “Εγώ θα κάνω ένα like εδώ γιατί μου είναι πολύ συμπαθής. Έγινε θέμα στα σάιτ, πολλά τα σχόλια. Από την άλλη το παιδί δεν ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής, κάνει τη ζωή του. Αύριο, μεθαύριο κάνει λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης ή ο Δημήτρης, σιγά μην πω εγώ “μην ανεβάσεις αυτό γιατί θα μας κακοσχολιάσουν”.

Ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί, δική του είναι η ζωή, δική του η αισθητική και ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί. Επειδή εγώ δηλαδή τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά ή ο μπαμπάς του, το παιδί δεν μπορεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να επιλέγει; Αν κάνει κάτι κακό, σαφώς εκεί ο γονιός έχει λόγο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο: “Την ημέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας του…”

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει: “Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother”

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για το Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα