Το nail art των JLo και Beyonce είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του Gigi

Χιλιάδες θαυμαστών του Kobe Bryant βρέθηκαν στο Staples Center του Los Angeles προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του καθώς και της κόρης του Gigi που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με το ιδιωτικό ελικόπτερο του star του NBA, στις 26 Ιανουαρίου. Στην τελετή το παρόν έδωσαν

και celebrities και στενές φίλες της οικογένειας όπως η Jennifer Lopez και η Beyonce.

Η Beyonce μάλιστα εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας το “Halo” και το “XO” τονίζοντας πως ήταν τα αγαπημένα κομμάτια του Bryant. Εκτός όμως από τη συγκινητική ερμηνεία της, μία ακόμη συμβολική κίνηση ήταν εκείνη που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η star υιοθέτησε ένα nail art αφιερωμένο στη μνήμη πατέρα και κόρης. Έβαψε τα νύχια της μοβ, το εμβληματικό χρώμα των Los Angeles Lakers και έγραψε σε νύχι του ενός χεριού “Kobe” και του άλλου “Gigi”. 

H Jennifer Lopez από την άλλη αποτύπωσε στο nude με glitter μανικιούρ της τους αριθμούς 24 και 2 με χρυσό, τα νούμερα που είχαν οι φανέλες του Kobe και της Gigi. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 24 Φεβ, 2020 στις 9:59 πμ PST

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια celebrity αποτίει φόρο τιμής αφού και η Priyanka Chopra αποτύπωσε το νούμερο 24 στα νύχια της στην εμφάνιση της στα Grammy Awards. Η Chopra το είχε ανεβάσει σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με #RIP Mamba.

Εκτός όμως από τα nail arts που υιοθέτησαν οι stars υπήρξαν και οι συναθλητές του Bryant, LeBron James και Anthony Davis που τίμησαν το θρύλο του basketball κάνοντας tattoo όπως επίσης και ο star του soccer Sydney Leoux που έκανε tattoo το νούμερο 2. Η Vanessa Bryant μάλιστα ευχαρίστησε τον στενό φίλο της οικογένειας της για την τιμή που έκανε στη μνήμη της κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις 23 Φεβ, 2020 στις 11:11 μμ PST

Κεντρική photo: Michael Caulfield Archive/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η αλογοουρά της Rihanna είναι ένα όνειρο και πρέπει να την αντιγράψετε asap

Οι ήρωες του Disney εμπνέουν τους nail artists και το αποτέλεσμα πρέπει να το δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα