O Tom Ford λανσάρει την πιο κομψή σειρά περιποίησης και πρέπει να τη δείτε για να καταλάβετε!

Ο Tom Ford είναι ο αγαπημένος μας μόδιστρος. Μια δημιουργία του στη ντουλάπα μας είναι όνειρο ζωής. Φυσικά στοιχίζει μια μικρή περιουσία και είναι μάλλον δύσκολο για τις περισσότερες από εμάς. Θα συνεχίσουμε όμως να χαζεύουμε κάθε του κολεξιόν και να ονειρευόμαστε.

Ο Tom όμως μας αγαπάει τελικά. Αφού θέλει μεν να είμαστε καλοντυμένες και κομψές αλλά παράλληλα επιθυμεί να έχουμε μια τέλεια και περιποιημένη επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε μια σειρά περιποίησης προσώπου με προϊόντα που κλείνονται στις

πιο κομψές και λιτές συσκευασίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) στις 10 Αύγ, 2019 στις 5:30 πμ PDT

Μην ξεχνάτε ότι το 2011 σε συνεργασία με την Estee Lauder φρόντισε για το μακιγιάζ μας λανσάροντας μια κολεξιόν που μας άφησε άφωνες αλλά και φόρμουλες καθαρισμού προσώπου όπως το ανεπανάληπτο λάδι.

Τώρα όμως αποφάσισε να φροντίσει και την όψη του δέρματος . Μετά από πολύχρονες έρευνες στα εργαστήρια του γνωστού brand ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει έναν ορό και μια ενυδατική κρέμα ημέρας κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) στις 12 Αύγ, 2019 στις 7:15 πμ PDT

“Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά περιποίησης η οποία να στηρίζεται στην επιστήμη. Δεν είχα σκοπό να εντυπωσιάσω με τις πολύτιμες ή εκκεντρικές συσκευασίες και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να είναι απλές” λέει ο Ford.

Τελειομανής όπως είναι σε όλα του ο μόδιστρος δοκίμασε 74 διαφορετικές φόρμουλες μέχρι να καταλήξει στις συγκεκριμένες. Τα δύο βασικά συστατικά που περιέχουν τόσο ο ορός όσο και η ενυδατική κρέμα είναι το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια που συνδυάζονται με porselain cacao που προστατεύει το δέρμα από τις τοξίνες αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη. Επίσης το Γιαπωνέζικο πράσινο τσάι που περιλαμβάνεται στη σύνθεση τους καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty) στις 13 Αύγ, 2019 στις 6:37 πμ PDT

Τα δύο προϊόντα είναι μόνο η αρχή καθώς απ’ ότι φαίνεται ο Tom Ford στο τέλος του επόμενου χρόνου θα δημιουργήσει επιπλέον προϊόντα. Εμείς απλά περιμένουμε την άφιξη τους μιας και είμαστε σίγουρες πως πρόκειται για ιδιαίτερες φόρμουλες που θα μπορούμε να μοιραστούμε με τον αγαπημένο μας.

Διαβάστε ακόμη:

After sun: Το προϊόν που θα σας χαρίσει μαύρισμα με διάρκεια!

Nude lipstick: Είναι chic, κλασικό και πρέπει να υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα