Το μονοχρωματικό make up look της Selena Gomez είναι ό,τι ωραιότερο για το επόμενο zoom call!

Όλες οι συναντήσεις σας με τους συναδέλφους αλλά και τις κολλητές σας γίνονται και πάλι με zoom call κι εσείς πρέπει να έχετε το κατάλληλο make up look. Εκείνο που θα υιοθετούσατε αν πηγαίνατε στο γραφείο ή στο αγαπημένο σας cafe.

Εμείς άλλωστε είμαστε εδώ με τις καλύτερες ιδέες. Κι από την άλλη είναι οι make up artists που βρέθηκαν και πάλι με τις αγαπημένες τους διάσημες φίλες δημιουργώντας υπέροχα μακιγιάζ. 

Ακόμη κι αν δεν πραγματοποιούνται τελετές απονομών και πρεμιέρες, υπάρχουν οι φωτογραφίσεις και το Instagram.

Ο Hang Vanngo, για παράδειγμα, συναντήθηκε με την στενή του φίλη, Selena Gomez και της χάρισε το πιο δροσερό, λαμπερό, φθινοπωρινό look.

Μονοχρωματικό και σε ροδακινί αποχρώσεις αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και το δέρμα της Selena με έναν συγκλονιστικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Ξεκίνησε με τη βάση απλώνοντας ένα απαλό φον ντε τεν. “Το παν είναι το δέρμα να είναι φρέσκο και υγιές”, λέει ο Vanngo. Τα ζυγωματικά αποκτούν μια υπέροχη ζεστασιά με το συγκεκριμένο χρώμα όπως επίσης και τα χείλη που έχουν επίσης το τέλειο glossy φινίρισμα.

Τα φρύδια είναι έντονα και χτενισμένα με φορά προς τα πάνω ενώ οι βλεφαρίδες αποκτούν καμπύλες και όγκο δημιουργώντας ένα απίθανο βλέμμα. Στο πάνω βλέφαρο ο make up artist άπλωσε μια shimmer σκιά με έμφαση στην εσωτερική γωνία. Είναι ένα μικρό τρικ για να δείχνουν τα μάτια ξεκούραστα.

Η λεπτομέρεια: Ο Vanngo έκανε περίγραμμα στα χείλη με μολύβι πιο σκούρο από το κραγιόν. Είναι η 90’s τάση που επανήλθε φέτος και πρέπει να ακολουθήσετε asap.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τρώτε τα νύχια σας; 4 τρόποι για να σταματήσετε μια για πάντα την κακή αυτή συνήθεια!

Η Ashley Graham σας αποκαλύπτει το μυστικό της για υπέροχα χείλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα