Η Λίτσα Πατέρα μας αποκαλύπτει αναλυτικά τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου στην καραντίνα (VIDEO)

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τη σχέση των ζωδίων με την καραντίνα και αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τον εγκλεισμό στο σπίτι.

#Κριός: Ο Κριός ως ζώδιο της φωτιάς θέλει να κυκλοφορεί συνέχεια έξω και δεν του αρέσει να μένει στο σπίτι. Η λύση για να τηρήσει την καραντίνα είναι να βρει κάποια χόμπι που μπορούν να αφορούν και τον αθλητισμό ώστε να νιώθει πως έχει με κάτι να ασχολείται και να γεμίζει

τη μέρα του ή ακόμα να αυξήσει το σεξ που κάνει μέσα στην εβδομάδα του.

#Ταύρος: Ο Ταύρος θα είναι ευτυχισμένος ακόμα και στην καραντίνα αρκεί να έχει ένα ωραίο πιάτο με φαγητό μπροστά του. Άρα για να νιώθει πλήρης καλό είναι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κουζίνα.

#Δίδυμος: Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται στην καραντίνα αλλά μπορούν να βελτιώσουν την ψυχολογία τους επικοινωνόντας με τους δικούς τους ανθρώπους και με φίλους, διαβάζοντας βιβλία, ή κάνοντας δουλειές που όλο αμελούσαν.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να ξεχαστεί στην καραντίνα και να περάσει πιο ευχάριστα την ώρα του αν βάλει σε τάξη τα πάντα μέσα στο σπίτι. Η καθαριότητα γίνεται η Νο1 προτεραιότητα για τους Καρκίνους που σε αυτή την καραντίνα νιώθουν πως θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με το σπίτι τους.

#Λέων: Ο Λέων ως ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο θέλει να κυκλοφορεί εκτός σπιτιού και έτσι στην καραντίνα θα δυσκολευτεί αρκετά. Ωστόσο υπάρχει μια δουλειά που τους ικανοποιεί και είναι η τακτοποίηση και οργάνωση της ντουλάπας τους.

#Παρθένος: Ο Παρθένος δεν κακοπερνάει στο σπίτι καθώς λατρεύει ούτως ή άλλως να κάθεται σπίτι και να οργανώνει κάθε δωμάτιο. Σε αυτή την καραντίνα θα είναι μονίμως με ένα καθαριστικό σπρέι στο χέρι!

Δες όλα τα ζώδια στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε ακόμα: 4 συνδυασμοί ζωδίων που δεν δημιουργούν συχνά ευτυχισμένες σχέσεις

Οι 4 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια!

Δες πώς θα «ξελογιάσεις» τον αγαπημένο σου…σύμφωνα με το ζώδιό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα