Αντελίνα Βαρθακούρη: Η δυσκολότερη στιγμή στα 12 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Χάρη και η απιστία!

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη στο περιοδικό Hello και στον Γιάννη Βίτσα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη δυσκολότερη στιγμή στα δώδεκα χρόνια γάμου με τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και για την απιστία!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας με τον Χάρη στα δώδεκα χρόνια του γάμου σας;
Όταν κάηκε το σπίτι μας , το καλοκαίρι του 2014. Τα χάσαμε όλα! Έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και,

παράλληλα, δεν θέλαμε να καταλάβουν κάτι τα παιδιά και να τραυματιστούν. Έτσι , τα πήγαμε στο εξοχικό με τη μητέρα μου και εμείς δημιουργήσαμε πολύ γρήγορα ένα καινούριο σπίτι κάπου αλλού. Θυμάμαι ότι λουζόμουν και έφευγαν τούφες από τα μαλλιά μου. Σκεφτόμουν «Παναγία μου , δεν θα μείνει τρίχα ! » . Νομίζω ότι δεν έχω περάσει μεγαλύτερο άγχος στη ζωή μου. Έπειτα μπλέχτηκα με την τηλεόραση και στη συνέχεια ο Χάρης έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για τον θυρεοειδή του. Ερχόταν το ένα μετά το άλλο, αλλά αντιστεκόμουν με σθένος. Όταν τελείωσαν όλα , ξέσπασα στα κιλά.

Πώς πήρε φωτιά το σπίτι;
Ήμασταν διακοπές και το σπίτι μας ήταν δια – μέρισμα σε πολυκατοικία. Έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα και κάηκε ολοσχερώς. Μετά από αυτό, δεν ήθελα να βλέπω μαύρο χρώμα. Στο σπίτι όπου μένουμε πλέον όλα είναι άσπρα. Δεν με πείραξαν τόσο τα υλικά αγαθά που χάσαμε , όσο το ότι καταστράφηκαν οι φωτογραφίες των παιδιών μας, κειμήλια, ρουχαλάκια τους που είχα κρατήσει – αυτό με στενοχώρησε βαθιά. Έπρεπε όμως να σταθούμε όρθιοι και να προχωρήσουμε. Σε αυτές τις συνθήκες , δεν έχουμε δικαίωμα να λυγίζουμε.

Το ότι σταθήκατε όρθιοι με τον Χάρη μετά από αυτήν τη δοκιμασία δείχνει πόσο αγαπιέστε, πως η σχέση σας έχει βάθος.
Με τον Χάρη έχουμε περάσει πολλές προσωπικές δυσκολίες. Οι δυο μας έχουμε ένα ν άρρηκτο δεσμό, ο οποίος δεν θα κοπεί ποτέ. Όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν πάντα τον ένα ν στον άλλο. Ακόμα και στις αντιπαραθέσεις μας, λέμε αυτά ακριβώς που αισθανόμαστε, χωρίς να κρύβουμε κάτι. Έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο τη δυνατότητα να αναφέρει ό,τι σκέφτεται, όσο δύσκολο κι αν είναι ή όσο θυμό κι αν εμπεριέχει. Εκτονωνόμαστε και τε – λειώνουν όλα.

Θα δικαιολογούσες την απιστία;
Ναι, θα συγχωρούσα την απιστία. Πιστεύω στο για πάντα, όμως, για να υπάρχει, πρέπει να συγχωρείς.

Πιστεύεις ότι ο Χάρης σε έχει απατήσει ποτέ σε αυτά τα δώδεκα χρόνια;
Του φωνάζω συνεχώς και είναι ένας λόγος που πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω όμως ότι δεν έχει κάνει κάτι. Έχω βρει διάφορες μπούρδες στα social media, κάτι παραπάνω όχι. Ίσως έχει το φόβο μου, μπορεί να νομίζει ότι θα βγω από καμιά ντουλάπα! Πέρα από την πλάκα, ωστόσο, πιστεύω ότι η απιστία δεν ανήκει στην ιδιοσυγκρασία του.

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονιστική μαρτυρία στο “Πρω1νό”: “Στις δραματικές σχολές δέρνουν τη ψυχή μας”

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

MasterChef 5: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα