Το μανικιούρ της εβδομάδας ακολουθεί τα trends και μπορείτε να το κάνετε μόνες στο σπίτι

Σήμερα είναι αργία και πάλι. Αν δεν έχετε φύγει για τριήμερο και επίσης δεν έχετε κανονίσει κάτι μην σκάτε. Μπορείτε να δείτε 13 επεισόδια της αγαπημένης σειράς στο Netflix, να φάτε κάτι πρόχειρο ή να φτιάξετε τα νύχια σας. Και μάλιστα ακολουθώντας τις τάσεις ώστε να εντυπωσιάσετε αύριο στο γραφείο.

Όχι, δεν θα σας προτείνουμε σχέδια που πρέπει να έχετε τελειώσει την Καλών Τεχνών για να τα πετύχετε ούτε εκείνα που μόνο οι nail artists μπορούν να δημιουργήσουν και μάλιστα με δυσκολία. Είναι απλά, σε παστέλ αποχρώσεις τα περισσότερα.

Θα χρειαστείτε βέβαια εκτός από το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών ένα με glitter, μεταλλικό ή shimmer. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να μην έχετε εργαλεία στο σπίτι (εκτός αν κάνετε πολύ συχνά μόνες σας μανικιούρ οπότε έχετε προνοήσει) θα πρέπει να έχετε κοντά σας οδοντογλυφίδες, βαμβάκι και ασετόν.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σχετικά απλά. Αν πάλι έχετε σκοπό να επισκεφτείτε τη μανικιουρίστ σας μέσα στις επόμενες ημέρες απλά αποθηκεύστε τις φωτογραφίες.

Επίσης, έχουμε να σας πούμε ότι μπορείτε μεν να αντιγράψετε τα σχέδια αλλά να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας απόχρωση. Ίσως τώρα που είναι άνοιξη να θέλετε κάτι πιο ζωηρό και εκκεντρικό.

Όπως και να’ χει εμείς σας έχουμε ενημερώσει για τα χρώματα που θα επικρατήσουν τη φετινή σεζόν.

Απλώνετε διάφανη βάση και στη συνέχεια δημιουργείτε μια λεπτομέρεια στη βάση του νυχιού με glitter ή shimmer βερνίκι.

Το συγκεκριμένο θα πρέπει να το ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας αφού τα συγκεκριμένα αξεσουάρ νυχιών θέλουν λιγάκι υπομονή και το επαγγελματία που μπορεί να τα κολλήσει σωστά.

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας το συγκεκριμένο look είναι ότι καλύτερο αφού θα σας πάρει μερικά λεπτά να βάψετε τη βάση μόνο των νυχιών σας.

Εφαρμόζετε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών ένα παστέλ χρώμα και στη συνέχεια ένα μεταλλικό βερνίκι στη βάση τους μόνο.

Το half moom look είναι και αυτή τη σεζόν εδώ. Επιλέξτε ροζ shimmer στην επιφάνεια και λευκό στη λεπτομέρεια.

Κρατήστε τη βάση διάφανη και απλώστε glitter δημιουργώντας το ωραιότερο ombre look.

Διαβάστε ακόμη:

Χρειάζονται τελικά τα βλέφαρα αντηλιακή προστασία; Οι ειδικοί απαντούν

Πρέπει τελικά το κονσίλερ να έχει την ίδια απόχρωση με το φον ντε τεν;

Keywords
Τυχαία Θέματα