Το μανικιούρ της Kourtney Kardashian κρύβει για άλλη μια φορά ένα μήνυμα αγάπης!

Η Kourtney Kardashian, όσον αφορά στα beauty looks που υιοθετεί, είναι πιο διακριτική από τις υπόλοιπες αδερφές της και πιο κλασική.

Δεν φοράει περούκες, δεν αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της κάθε εβδομάδα ενώ παραμένει πιστή στο nude make up look και το κόκκινο κραγιόν που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Εκείνο όμως που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι το μανικιούρ της. Και δεν εννοούμε πως ακολουθεί το παράδειγμα της Kylie και της Khloe που προτιμούν τα πολύ

μακριά, τεχνητά νύχια και τα εξεζητημένα σχέδια.

Εκείνο που κάνει η Kourtney είναι το μανικιούρ της να κρύβει ένα μήνυμα. Το έκανε για πρώτη φορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως υιοθέτησε ένα heart french manicure με κόκκινο χρώμα στα tips αποκαλύπτοντας τη σχέση της με τον νέο αγαπημένο της, Travis Barker.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη τέλειο nail look δροσερό και χαριτωμένο που θυμίζει μεν το προηγούμενο αλλά στην πιο καλοκαιρινή του εκδοχή.

Απόκτησε και πάλι ένα french manicure με κόκκινο χρώμα στα tips αλλά τα στόλισε με μικροσκοπικά κεράσια  που έχουν σχήμα καρδιάς.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνονται τα χέρια της που ακουμπούν το σημείο του αγαπημένου της πάνω στο οποίο έχει κάνει tattoo το όνομα της.

Η Kourtney εκφράζει για άλλη μια φορά τον έρωτά της για τον Travis με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι το επόμενο μανικιούρ της γιατί απ’ ότι φαίνεται ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης τόσο για την Kourtney όσο και για την προσωπική της nail artist.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

O κούκλος ηθοποιός Jacob Elordi φόρεσε το blush με τον ωραιότερο και πιο φυσικό τρόπο ever!

Είναι Άνοιξη και πρέπει να απλώσετε το πιο λαμπερό highligter -5 για να επιλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα