Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/4

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο πολύ αγαπημένα σας trends, το μονοχρωματικό look, δηλαδή επιλέγετε το αγαπημένο σας χρώμα και το φοράτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και τα κοστούμια που αυτή τη σεζόν έχουν αρκετές διαφορές: τα σακάκια κονταίνουν και συνδυάζονται υπέροχα με σορτσάκια.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Pinkflow, ένα σετ

-κοστούμι που αποτελείται από cropped σακάκι με κοντό μανίκι και σορτς σε απαλό ροζ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με αξεσουάρ για τα μαλλιά από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινες, ψηλοτάκουνες γόβες, στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το σετ -κοστούμι, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /λιλά χείλη.

Ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά σπαστά με όγκο στην κορυφή και πιάσιμο, ένα χτένισμα -μείξη από δύο που είδαμε στον οίκο Channel και τα διακόσμησε με ένα μεγάλο μαύρο φιόγκο και διάφορα τσιμπιδάκια.

Τα αξεσουάρ, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, εξακολουθούν να αποτελούν huge trend και αυτή τη σεζόν. Επενδύστε σε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο και δώστε ιδιαίτερο στυλ στα μαλλιά σας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/4

Keywords
Τυχαία Θέματα