Το μανικιούρ της Kendall Jenner είναι minimal, ανοιξιάτικο και μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας

Η Kendall Jenner είναι εκείνη που ξεχωρίζει από τη διάσημη οικογένεια. Πιο σεμνή, κομψή και διακριτική. Φυσικά, ως top model έχει στο πλάι της τους διασημότερους beauty experts που επιμελούνται το look της εντός και εκτός πασαρέλας. Σε αντίθεση με τις αδερφές της δεν αγαπά πολύ τα τολμηρά outfits, τις περούκες και τα εξεζητημένα χρώματα σε μαλλιά και μακιγιάζ ή νύχια.

Το περασμένο φθινόπωρο βέβαια έκανε ένα πείραμα με τα

μαλλιά της αφού τα έβαψε ξανθά, για λίγες μόνο ημέρες. Στη συνέχεια τα επανέφερε στο καλό, κλασικό και αγαπημένο, σκούρο καστανό. Λίγο πριν την άνοιξη τα άνοιξε μερικούς τόνους και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια τέλειο.

Όσον αφορά στο μανικιούρ τώρα, αποφεύγει τα stilleto nails που πολύ αγαπούν οι αδερφές της και τις έντονες αποχρώσεις. Αντίθετα το μανικιούρ της έχει φυσιολογικό μήκος και τα nail art που επιλέγει είναι minimal και υπέροχα. Το τελευταίο της μάλιστα το λατρέψαμε μιας και είναι chic και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Πρόκειται για ένα negative space και super ανοιξιάτικο που είμαστε σίγουρες που θα σας εντυπωσιάσει.

Για την ακρίβεια η Kendall επισκέφτηκε το αγαπημένο της Modern Pamper Salon στο Hollywood όπου της δημιούργησαν ένα απλό μεν αλλά απίθανο nail look. H μεγαλύτερη επιφάνεια των νυχιών της έμεινε διάφανη και λαμπερή χάρη στη βάση που άπλωσε η nail artist. Η άκρη όμως των νυχιών απόκτησε μια mint πινελιά η οποία δεν κάλυπτε όλο το tip, άφηνε τα πλαϊνά μέρη χωρίς χρώμα. Η ίδια “σταγόνα” όμως υπήρχε και κοντά στη βάση.

Είναι ένα από τα ωραιότερα, ανοιξιάτικα μανικιούρ που έχουμε δει μέχρι τώρα και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε ανεπιφύλακτα. Μπορείτε μάλιστα να το δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας χρώμα αν κι εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα pastel ώστε να παραμείνει το nail look chic και απαλό.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μολύβια ματιών που πρέπει να αποκτήσετε αν δεν τα πάτε καλά με τις σκιές

Δείτε γιατί πρέπει το avocado oil να πάρει σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα