Ήρθε η ώρα να επιλέξετε το ανοιξιάτικο άρωμά σας -Δείτε τα 5 ωραιότερα

Ο χειμώνας είναι παρελθόν. Τι κι αν ρίξει μερικές ακόμη βροχές, τα κασκόλ, τα γάντια και τα βαριά πανωφόρια έχουν μείνει πλέον στην άκρη. Ήρθε η στιγμή να υιοθετήσετε τις νέες τάσεις και κάτι ακόμη: Να επιλέξετε το άρωμα που θα σας χαρίσει την πιο δροσερή, απαλή και λουλουδένια εσάνς που ταιριάζει απόλυτα με την άνοιξη. 

Οι αρωματοποιοί των γνωστών οίκων έκαναν και πάλι το θαύμα τους, δημιουργώντας απίθανες συνθέσεις συνδυάζοντας σπάνια και αγαπημένα λουλούδια που θα σας χαρίσουν την αίσθηση ανανέωσης που έχετε ανάγκη. Λουλούδια όπως τριαντάφυλλο, ίριδα νάρκισσος και γαρύφαλλο

συνδυάζονται με τα φρούτα αλλά και τα ξύλα σε συνθέσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Εμείς σας προτείνουμε τα 5 αγαπημένα μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το κοντινότερο beauty κατάστημα ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Gucci Guilty Love pour Femme, Eau de Parfum: Ο νάρκισσος, ένα σπάνιο και εξωτικό λουλούδι, συνδυάζεται με το περγαμόντο και το γκρέιπφρουτ για να δημιουργήσουν μια ρομαντική και πικάντικη ταυτόχρονα εσάνς.

Michael Kors Wonderlust Sublime Eau de Parfum: Άνθη πορτοκαλιάς, γαρύφαλλο, tiare, κεχριμπάρι και musk ενώνονται με τον πιο απίθανο τρόπο και χαρίζουν μια γοητευτική εσάνς που θα αγαπήσετε πολύ.

Chloe Nomade Absolu de Parfuμ, Eau de Parfum: Το mirabelle και τα βρύα δρυός χαρίζουν στο συγκεκριμένο άρωμα μια αίσθηση floral δροσιάς ενώ σανταλόξυλο και μόσχος αφήνουν στη βάση του μια γοητευτική αίσθηση μυστηρίου.

Jean Paul Gaultier Classic Pin Up Eau de Parfum: Είμαστε σίγουρες πως οι περισσότερες από εσάς έχετε συλλογή από τα απίθανα μπουκάλια του συγκεκριμένου αρώματος. Το τελευταίο έχει ρετρό διάθεση και κλείνει μια εσάνς που αποτελείται από άνθη πορτοκαλιάς, τζίντζερ και βανίλια.

Victor & Rolf Flowerbomb Dew Eau de Parfum: Αχλάδι, περγαμόντο, ίριδα, τριαντάφυλλο και ηλιοτρόπιο ενώνονται με τον πιο γλυκό τρόπο για να δημιουργήσουν μια εσάνς που ταιριάζει απόλυτα με την ανοιξιάτικη διάθεση σας.

Διαβάστε ακόμη:

Αν αγαπήσατε όσο κι εμείς το χρώμα στα χείλη της Meghan Markle δείτε τα κραγιόν που θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε

Η απόχρωση της λεβάντας στα νύχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends κι εμείς σας προτείνουμε τα ωραιότερα βερνίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα