Το μανικιούρ της Christina Aguilera είναι αφιερωμένο στο πιο επιτυχημένο της album και πρέπει να το δείτε!

H Christina Aguilera γιορτάζει την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του album της “Bionic”. Και για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα της. Αν δεν το έχετε ακούσει πρέπει να το κάνετε, ακόμη και τώρα.

Η επέτειος ήταν στις 4 του μήνα αλλά αλλά συνέπεσε με τα θλιβερά γεγονότα στην Αμερική και η Aguilera προτίμησε να στηρίξει το “Black Lives Matter” κίνημα και όχι να γιορτάσει την επιτυχία της.

Είναι γνωστή άλλωστε η θέση και

η φιλοσοφία που έχει σχετικά με την ισότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πόσταρε τίποτα σχετικό με την σημαντική επέτειο αλλά περιορίστηκε σε posts που είχαν να κάνουν με την δολοφονία του George Floyd.

Αποφάσισε λοιπόν μόλις χθες να ανεβάσει φωτογραφίες της όπου φαίνεται το απίθανο nail look που είναι εμπνευσμένο και αφιερωμένο στην επέτειο του “Bionic”.

“Φωνάζω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που θυμηθήκατε την επέτειο του Bionic, την περασμένη εβδομάδα. Είδα όλα τα σχόλιά σας και είμαι ευγνώμων. Θεώρησα πως είναι απρεπές να γιορτάσω τη στιγμή που ξεκινούσε μια επανάσταση κι ενώ παλεύουμε για το #BlackLivesMatters. Υπόσχομαι όμως πως αυτή την εβδομάδα θα μοιραστώ μαζί σας αναμνήσεις ενώ συνεχίζω να μάχομαι. Stay Tuned” δήλωσε η Aguilera.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις 15 Ιούν, 2020 στις 10:20 πμ PDT

Το μανικιούρ της star δημιούργησε ο nail artist Chaun Legend ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίθανο πορτραίτο της φίλης και πελάτισσας του. Χρησιμοποίησε ένα σκούρο κόκκινο χρώμα και έγραψε με λευκό χρώμα τον τίτλο του album.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaun P. (@chaunlegend) στις 15 Ιούν, 2020 στις 7:09 μμ PDT

Αν έχετε διάθεση για extreme looks το weekend που έρχεται, το συγκεκριμένο είναι μια απίθανη ιδέα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Τα χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τη ρίζα που έχει βγει!

DIY: Ο πιο απλός τρόπος να δημιουργήσετε το τέλειο french manicure (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα