Ετοιμάζεις mini απόδραση με τις φίλες σου; Αυτά είναι τα κομμάτια που αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα σου

11:38 18/6/2020 - Πηγή: InStyle

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το καλοκαίρι για να διοργανώσουμε ένα απόδραση με τις φίλες μας σε κάποιο κοντινό προορισμός. Είναι σίγουρο πως θα μας ανανεώσει και θα μας φτιάξει τη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε τον προορισμό και να κλείσουμε τα εισιτήρια μας. Α, και να φτιάξουμε βαλίτσες.

Κάπου εδώ εμφανιζόμαστε εμείς για να σας υπενθυμίσουμε πως δεν χρειάζεται να βάλετε στη βαλίτσα σας όλη

τη ντουλάπα για δύο ή τρεις ημέρες διακοπών. Αρκεί να πάρετε μαζί σας μερικά έξυπνα και πολυχρηστικά κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους.

Ας ξεκινήσουμε με το κεφάλαιο μαγιό. Δύο με τρία μαγιό είναι υπεραρκετά για ένα τριήμερο. Φροντίστε να έχετε μαζί σας και ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο μπορείτε να φορέσετε και ως τοπ εκτός παραλίας. Η τσάντα, το νεσεσέρ θαλάσσης και οι σαγιονάρες είναι επίσης must have. Όσον αφορά στα ρούχα και πάλι χρειάζεται να σκεφτείτε έξυπνα. Βάλτε στη βαλίτσα σας ένα αέρινο φόρεμα που είναι κατάλληλο τόσο για την παραλία όσο και για χαλαρές βόλτες, ένα καφτάνι που θα φορέσετε επάνω από το μαγιό στο πάρτι του beach bar αλλά και ένα φόρεμα που θα φορέσετε στα cocktail nights.

Ποια κομμάτια έχουμε ξεχωρίσει εμείς;

Λουλουδάτο ολόσωμο μαγιό με φιόγκους
29.99 € OyshoΜπικίνι MitosCotton dress
29,99 € H&MLace beach kaftan
49,99 € H&MLace V-neck dress
49,99 € H&MCONTRAST BRAIDED BASKET BAG ZaraΣαγιονάρες HavaianasFlat σανδάλια Καλογήρου 209,00 €

Keywords
Τυχαία Θέματα