Το μακιγιάζ της Lily Collins στα βραβεία BAFTA είναι το πλέον ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Lily Collins έχει μια απίστευτη γοητεία αν και είναι μικρή ακόμη. Σε κάθε της εμφάνιση μας υπενθυμίζει ότι είναι beauty icon και το μακιγιάζ της γίνεται πηγή έμπνευσης για όλες μας. Είναι ιδιαίτερο, ακολουθεί πάντα τις τάσεις και κολακεύει τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην τελευταία της εμφάνιση

στην απονομή των βραβείων BAFTA. Το vampy look στα χείλη και οι τέλεια τονισμένες βλεφαρίδες της αν και δεν ήταν κάτι το εξεζητημένο, μας γοήτευσε. Και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε με την πρώτη ευκαιρία να το αντιγράψουμε.

Δημιουργός του look ήταν η global creative director της Lancome, Lisa Eldridge η οποία εμπνεύστηκε το look όταν είδε από κοντά τη δημιουργία του Οίκου Givenchy που φόρεσε η Collins. Αρχικά και ενώ είχε δει το σχέδιο μόνο σε φωτογραφία θεώρησε ότι θα του ταίριαζε ένα fresh look με μια μικρή δόση έντασης. Άλλαξε όμως γνώμη αμέσως μόλις είδε την star να το φορά. Αποφάσισε να απλώσει στα χείλη μια σκούρα απόχρωση κραγιόν αφήνοντας την επιδερμίδα τέλεια και λεία σαν πορσελάνη. Στα ζυγωματικά χάρισε ενώ στα μάτια άπλωσε απαλές αποχρώσεις με shimmer φινίρισμα και μαύρη μάσκαρα.

Η Lily Collins είναι στ’ αλήθεια χαμαιλέοντας όσο αφορά το make up look και δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια. Σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί θέλει να είναι διαφορετική. Είναι σαν να υποδύεται έναν άλλο χαρακτήρα.

Το απολαμβάνει στ’ αλήθεια και είναι σαν να ετοιμάζεται να πάει στο χορό του σχολείου. Παράλληλα είναι μια καλή ευκαιρία να βλέπει αγαπημένους φίλους όπως η διάσημη make up artist αλλά και συναδέλφους που δεν έχει την ευκαιρία να συναντά αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν μακριά.

Περιμένουμε την επόμενη μεταμόρφωση της που πιθανότατα θα είναι στα Oscar τα οποία είναι πάντα η γιορτή του glam. Θεωρούμε ότι θα μας εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Oι μακριές αλογοουρές ήταν το χτένισμα των Grammy Awards!

Grammy Awards 2019: Τα hair accessories είχαν την τιμητική τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα