Bronzers και Luminizers βγαίνουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ για να χαρίσουν στην επιδερμίδα λάμψη

Ξέρω ότι τα bronzers και τα luminizers κάπου εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο τα κρύβετε αφού πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα για λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας. Οι make up artists όμως έχουν διαφορετική άποψη αφού επιμένουν ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά την περίοδο του χειμώνα. Και μάλιστα είναι τα πλέον απαραίτητα αφού προσφέρουν τέλεια όψη στη ματ επιδερμίδα.

Μια “χρυσή” πινελιά στα μέσα του χειμώνα χαρίζει στην επιδερμίδα την υγιή

όψη που χρειάζεται. Και μην έχετε στο μυαλό σας τα bronzers με την πορτοκαλί απόχρωση. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα που προσφέρουν το τέλειο φινίρισμα.

Ας τα δούμε:

Bobbi Brown Bronzing Powder: Το συγκεκριμένο brand είναι η επιτομή του φυσικού make up. Η πούδρα περιέχει καφέ και κόκκινους τόνους στη σύνθεση της που χαρίζουν στην επιδερμίδα μια απαλή, ηλιοκαμένη όψη χωρίς υπερβολικό φινίρισμα.

Lancome Star Bronzer: Απλώστε την πούδρα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αν θέλετε όλοι να νομίζουν ότι μόλις επιστρέψατε από διακοπές. Αφήνει μια ελαφριά απόχρωση που παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ τα ενυδατικά στοιχεία που περιέχει στη σύνθεση της φροντίζουν την επιδερμίδα και την προστατεύουν από την ξηρότητα.

L’ Oreal Paris True Match Lumi Powder Glow Illuminator: Αν αγαπάτε το shimmer φινίρισμα τότε θα την λατρέψετε αφού η διακριτική λάμψη χαρίζει μια υπέροχη, υγιή όψη. Παράλληλα ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας χάρη στην εναλλαγή των αποχρώσεων που βρίσκονται στη συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε την ένταση τόσο της λάμψης όσο και του χρώματος.

Too Faced Sun Bunny Bronzer: Οι δύο αποχρώσεις που κλείνονται στην ρομαντική συσκευασία έχουν μια ροζ πινελιά που μιμείται τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Αναμείξτε τις για να αποκτήσετε απαλό και διακριτικό τελείωμα στο μακιγιάζ. Μπορείτε παράλληλα να απλώσετε μικρή ποσότητα σε ζυγωματικά μέτωπο και μύτη δημιουργώντας ένα απαλό αλλά όχι αόρατο αποτέλεσμα.

Bare Minerals Warmth All-Over Face Color Bronzer: Είναι μια φόρμουλα που μπορείτε να απλώσετε σε ζυγωματικά, μάτια ή ακόμη και χείλια χαρίζοντας ένα υπέροχο χρώμα που αναβαθμίζει το μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα φτιάξετε το νέο ballerina bun της Meghan Markle εύκολα και γρήγορα (video)

Φροντίστε την επιδερμίδα σας τη νύχτα για να τη χαίρεστε τη μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα