Οι Top Beauty Bloggers σας μαθαίνουν πως να κάνετε το ωραιότερο Smoky Cat Eye!

Το smoky cat eye look είναι το αγαπημένο σας. Και ξέρω επίσης ότι είστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή και παρακολουθείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις bloggers που εξηγούν πως ακριβώς θα το δημιουργήσετε. Επίσης γνωρίζω ότι έχετε προμηθευτεί με όλα τα υλικά που χρειάζονται. Παλέτες σκιών, μολύβια, πινέλα. Αλλά και πάλι κάτι δεν γίνεται σωστά. Κάτι σας ξεφεύγει.

Για να μην ταλαιπωρείστε λοιπόν δείτε στη συνέχεια τις Top Beauty Bloggers να το δημιουργούν

με απλές και κατανοητές κινήσεις αλλά και τα αγαπημένα τους προϊόντα:

H Jaklyn Hill ονομάζει το tutorial “smoky cat eye για ανόητες” που σημαίνει ότι ακόμα κι αν είστε αρχάριες θα καταφέρετε να πετύχετε το look. Θα χρειαστείτε εκτός από τις σκιές μια διάφανη πούδρα.

H Lisa Eldridge χρησιμοποίησε super-luxe προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχει το look. Μην πτοείστε όμως σημασία έχει η τεχνική. Θα δείξει υπέροχο και με τα προϊόντα που έχετε στο νεσεσέρ σας.

Το υπερ-αναλυτικό tutorial της Nikkie δεν θα σας αφήσει καμία απορία. Αντιθέτως θα δείτε κάθε βήμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το πάρα πολύ εντυπωσιακό winged-out smoky look. Προσοχή, είναι για επίσημες και εξαιρετικές εμφανίσεις. Το λευκό μολύβι είναι απαραίτητο.

Η Teni Panosian χρησιμοποιεί ένα μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με σκιές σε καφέ και μαύρο χρώμα. Για την ακρίβεια κάνει blend των προϊόντων ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα.

Στο συγκεκριμένο tutorial o Fenty Global Make up Artist Hector Espinal δημιουργεί ένα δραματικό smoky eye το οποίο συνδυάζει με μαύρο κραγιόν. Είναι ίσως το πιο δυνατό και εντυπωσιακό απ’ όλα αφού αφήνει μια goth αλλά και glam αίσθηση παράλληλα. Είναι κατάλληλο μεν για βραδινές εμφανίσεις αλλά σίγουρα όχι αν έχετε να πάτε για γεύμα με την οικογένεια τη δική σας ή του φίλου σας. Αφήστε το για τις βραδιές που θα βρεθείτε με τις κολλητές σας οι οποίες θα το εκτιμήσουν δεόντως.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani της Πέμπτης είναι χαρούμενο και χρωματιστό!

H Pantone αποκαλύπτει το χρώμα της χρονιάς και είναι ένα από τα αγαπημένα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα