Το καινούριο mani του Machine Gun Kelly… βγάζει μάτι!

Ο Machine Gun Kelly φαίνεται πως έχει βρει στη nail art ένα ακόμα statement αξεσουάρ με το οποίο συμπληρώνει τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και η Megan Fox είναι 100% στο πλευρό του (και) σε αυτό.

Μετά την εμφάνισή τους στα Billboard Music Awards την προηγούμενη Κυριακή,

όπου τους είδαμε με match-matchy μανικιούρ σε μαύρο-άσπρο, το ζευγάρι έκανε πάλι αίσθηση στα iHeartRadio Music Awards την Πέμπτη, με mani σε μαύρο-ροζ και τον Kelly να κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση, αυτή τη φορά με έξτρα μακριά, τεχνητά νύχια τοποθετημένα στο αριστερό του χέρι, μόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS OF LA (@nails_of_la)

Πίσω και από αυτό το mani βρίσκεται η celebrity manicurist Brittney Boyce η οποία, όπως ανέφερε στο Instagram, χρησιμοποίησε δύο βερνίκια από Smith & Cult. Η έμπνευση πίσω από το look του Kelly ήταν τα outfit που έχει κατά καιρούς φορέσει, ένα δερμάτινο τζάκετ με spikes, παντελόνια με αλυσσίδες αλλά και η αγάπη του για τα ασημένια κοσμήματα. Έτσι, η Boyce αναβάθμισε τα σούπερ μακριά, τεχνητά νύχια του με λεπτές αλυσσίδες, spikes και piercings, ενώ σε δύο νύχια χρησιμοποίησε ασημένιο foil και snakeskin prints- μια δουλειά που χρειάστηκε έξι ώρες για να ολοκληρωθεί. “Αυτό είναι σίγουρα το πιο ακραίο nail look που έχουμε κάνει ως τώρα”, είπε η expert στο People.

Ως η άλλη όψη του νομίσματος, η Megan Fox εμφανίστηκε με μανικιούρ εμπνευσμένο από την Barbie. Η Boyce χρησιμοποίησε το βερνίκι Smith & Cult Palace in Wonderland, ένα μεταλλικό ροζ-φούξια με glitter, άψογα ταιριαστό με το sexy jumpsuit στο ροζ της τσιχλίφουσκας, που επέλεξε η ηθοποιός για το event.

Πηγή φωτό: Instagram/nails_of_la

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Dua Lipa φόρεσε το πιο retro cool αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού!

Το Strawberry French είναι από τις πιο cute ιδέες για καλοκαιρινό mani!

Πώς θα αντιγράψεις το nude lip της Jennifer Lopez

Keywords
Τυχαία Θέματα