Η Nαταλία Γερμανού απαντά στο bullying που έγινε στην Παπαρίζου: «Η Έλενα τους πετσόκοψε με την απάντησή της -Όποιος είναι τόσο θλιβερός και λίγος…»

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision 2021 προκάλεσε ένα κύμα οργής εναντίον όσων σχολίασαν τα κιλά της τραγουδίστριας με πολλούς celebrities να παίρνουν θέση και να τονίζουν ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το bullying που συμβαίνει για την εμφάνιση του καθενός.

Λίγες μέρες αργότερα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τhe 2Νight Show και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε όσους την σχολίασαν αρνητικά.

Πιο

συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε ότι «δεν με πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε».

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε χαρακτηριστικά!

Σήμερα το μεσημέρι (29/5), η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», σχολίασε όσα έγιναν και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για όσα γράφτηκαν για την Έλενα Παπαρίζου.

«Τι να πεις για αυτό το κορίτσι. Νομίζω ότι η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους με το γάντι, τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα στο Ρότερνταμ, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του Κιέβου του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα”…

Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της τη μουσική της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε περισσότερα:

Ρήξη στη σχέση της Κυριακής και του Ντούπη στη “Φάρμα” – «Είσαι γελοία και αναίσθητη»

«Ήθελα να φύγω από το MasterChef στην αρχή λόγω της απουσίας του παιδιού μου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο είναι το δεύτερο project που θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ;

Keywords
Τυχαία Θέματα