Το ιδανικό νυφικό που πρέπει να βάλεις αν παντρευτείς μέσα στο 2020- (ανάλογα με το ζώδιό σου!)

Αν παντρεύεσαι μέσα στο 2020 και δεν έχεις ιδές ποιο είδος νυφικού σου ταιριάζει τότε μπορείς να κάνεις την αρχή ξεκινώντας από το νυφικό που ταιριάζει στο ζώδιό σου.

#Κριός
Οι Κριοί είναι αδέξιοι χαρακτήρες και γι’αυτό καλό είναι να προτιμήσει ένα νυφικό που δεν θα σε περιορίζει πολύ στις κινήσεις σου. Τα μίνι, μίντι και over-the-ankle νυφικά είναι ιδανικά για εσένα.

View this post on Instagram

Vivian Tulle & Charmeuse Plunging A-Line Gown Sequined branches twinkle all over the delicately sheer tulle bodice that floats

above the barely-there lining. This plunging V-neck gown will have you looking like a ballerina on your special day. Fabric : satin, stretch mesh, mesh, brilliant mesh, embroidery lace, crystals All dresses are made to order! #couture #fashion #hautecouture #style #luxury #designer #handmade #weddingdress #wedding #bride #fashionista #weddingdress #fashionblogger #couturedeluxe #weddingdesign #bridal #fashiondesigner #bridalmodel #beauty #love #bridalgown #couturebridal #gown #dresses #highfashion #couturefashion #sewing #photography #fashionweek #kchautecouture

A post shared by KC Haute Couture (@kc_haute) on Feb 17, 2020 at 7:40am PST

#Ταύρος
Τα νυφικά σε Α γραμμή είναι η πιο ωραία λύση για εσένα. Επειδή οι γυναίκες Ταύροι συνήθως έχουν καμπύλες, καλό είναι να μην επενδύσετε σε άκομψα σχέδια που δεν θα αναδείξουν σωστά τον σωματότυπό σας.

#Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι πρακτικά μυαλά και τους αρέσει να αγοράζουν ρούχα που θα τα φορέσουν ξανά και ξανά. Ακόμα και στο νυφικό τους θα σκεφτούν να επενδύσουν σε ένα φόρεμα που θα μπορέσουν ίσως να ξαναφορέσουν.

View this post on Instagram

Wow! Amazing photos by @yana_korn

Keywords
Τυχαία Θέματα