Οι nail arsists της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης επιμένουν πώς ένα είναι το βερνίκι νυχιών που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας

Οι τάσεις στα νύχια είναι πολλές και φροντίζουμε σας τις αποκαλύπτουμε. Γνωρίζουμε άλλωστε πως έχετε αδυναμία στα ιδιαίτερα nail looks αλλά και στα πιο διακριτικά και κομψά. Ευτυχώς, για όλες μας, οι celebrity nail artists έχουν λογαριασμό στο Instagram απ’ όπου μας ενημερώνουν για όλα τα μανικιούρ που δημιουργούν στις διάσημες ή μη πελάτισσες τους. 

Είναι επίσης κι εκείνη που κάθε σεζόν βρίσκονται στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας. Εκεί δημιουργούν τις τάσεις οι οποίες γίνονται γνωστές μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Και τώρα,

που η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε, μάθαμε τα beauty trends του επόμενου φθινοπώρου και είναι όλα τους υπέροχα. Ακόμη κι αν δεν ταιριάζουν στα γούστα μας πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι εμπνευσμένα και διαφορετικά.

Οι beauty experts μάλιστα αποκάλυψαν όλα τους τα μυστικά αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν τα looks.  Μεταξύ των οποίων και nail artists όπως η διάσημη Yukie Natori, μία από τις επαγγελματίες που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην συγκεκριμένη εβδομάδα μόδας και μας χαρίσει τα ωραιότερα looks. 

Photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

H Naori βρέθηκε στα παρασκήνια των Christian Cowan, LaQuan Smith, Sukeina και Alitte μεταξύ άλλων δημιουργώντας δεκάδες μανικιούρ τα οποία θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ένα είναι το βερνίκι που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων των γυναικών. Εκείνο που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, περιστάσεις και ηλικίες.

Πρόκειται για την απόχρωση Ballerina 167 του Chanel Le Vernis. “Χαρίζει ένα καθαρό και φυσικό αποτέλεσμα που δεν είναι βαρύ ή έντονο” λέει η Natori.

To απαλό ροζ χρώμα τους χαρίζει ένα no makeup makeup look στα νύχια που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα των ειδικών.

Ο Tom Bachic αλλά και η Betina Goldstein το χρησιμοποιούν συχνά στις celebrities που επιμελούνται κι αυτό ξέρετε τι σημαίνει. Πρέπει να το αποκτήσετε σήμερα κιόλας.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το rock n’ roll make up look της Kaia Gerber πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι beauty experts στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης είναι super οικονομικά και πρέπει να τα δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα