Το γνωρίζετε ότι πρέπει να φροντίζετε ιδιαίτερα πρόσωπο, σώμα και μαλλιά τώρα που η θερμοκρασία κατέβηκε επικίνδυνα;

Η θερμοκρασία πλέον είναι αρκετά χαμηλή. Οκ, δεν είμαστε και Σιβηρία αλλά για τη δικά μας δεδομένα κάνει κρύο. Επίσης η επιδερμίδα μας δεν είναι συνηθισμένη στο κρύο με αποτέλεσμα να ξηραίνετε πιο εύκολα όπως και τα μαλλιά τα οποία επιπλέον φριζάρουν και γίνονται θαμπά.

Όπως καταλαβαίνετε η ρουτίνα σας πρέπει να διαφοροποιηθεί. Μαζί με τα πουλόβερ, τα σκουφιά και τα γάντια πρέπει να τοποθετηθούν στο μπάνιο σας και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης αν θέλετε δέρμα και μαλλιά να είναι λαμπερά και όμορφα. Θεωρώ πως τα περισσότερα τα έχετε ήδη.

Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι το

πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Αν η ενυδατική σας κρέμα δεν σας καλύπτει και νοιώθετε ότι σας τραβάει το δέρμα σας ή ότι είναι ερεθισμένο και παρουσιάζει κοκκινίλες καλό είναι να ζητήσετε τη γνώμη της αισθητικού ή του δερματολόγου σας ώστε να σας προτείνει τη σωστή φόρμουλα. Διαφορετικά κρέμα με έξτρα ενυδατική δράση είναι η καταλληλότερη.

Τα χείλη είναι μια κατηγορία από μόνα τους αφού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες ταλαιπωρούνται πολύ από την ξηρότητα. Το σκάσιμο λοιπόν πρέπει να το προλάβετε και ο μόνος τρόπος είναι η καθημερινή χρήση lip balm όσες φορές νοιώθετε την ανάγκη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης καλό είναι μια φορά την εβδομάδα να κάνετε απαλή απολέπιση με ένα scrub χειλιών και επίσης να αποφεύγετε όσο μπορείτε τις ματ υφές που επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Όσο αφορά το δέρμα του σώματος δεν πάτε πουθενά αν δεν έχετε απλώσει την ενυδατική σας κρέμα μετά το μπάνιο. Επίσης μια φορά την εβδομάδα πρέπει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας scrub σώματος ώστε να λειτουργούν στη συνέχεια οι ενυδατικές φόρμουλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να αποφύγετε το φριζάρισμα στα μαλλιά αλλά και την ξηρότητα και θαμπάδα που προκαλεί το κρύο πρέπει να χρησιμοποιείτε σε κάθε λούσιμο ένα έξτρα ενυδατικό κοντίσιονερ και δύο φορές την εβδομάδα μάσκα. Για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα απλώνετε καθημερινά λάδι μαλλιών που χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker δεν κάνει βήμα χωρίς την super οικονομική ενυδατική της κρέμα!

Κάντε φυσική απολέπιση στα μαλλιά σας με ένα συστατικό που υπάρχει στο ντουλάπι της κουζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα