Προβλέψεις Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Επωφεληθείτε από την εύνοια των ημερών και αφοσιωθείτε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις που είναι πολλές και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας έχει κυριεύσει ο πανικός για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας φίλος σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά γιατί πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αρχίζετε την γκρίνια στον σύντροφό σας επειδή έχει αρκετή δουλειά και δεν έχετε πολύ χρόνο για να βγείτε. Όπως θέλετε να σας καταλαβαίνει

το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς και να μην τον πιέζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας και μην κάνετε πολλές σπατάλες γιατί ο κίνδυνος να κάνετε γιορτές με δανεικά χρήματα υπάρχει και θα είναι πολύ άβολο για εσάς.

ΛΕΩΝ

Δεν πρόκειται να αλλάξετε τα πιστεύω σας επειδή κάποιοι από το περιβάλλον σας θέλουν να σας επιβάλλουν την άποψη τους με το ζόρι. Καλύτερα να μην συνεχίσετε αυτή τη συζήτηση για να μην υπάρξει καβγάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι όπως γυμναστήριο ή κάτι που να έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά, όπως λέγαμε και στο σχολείο. Αυτό θα σας τονώσει το ηθικό και θα σας κάνει να αλλάξετε και παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα αναλάβετε κάποια νέα πρότζεκτ στην δουλειά σας που θα σας ενθουσιάσουν αλλά θα είναι πολύ απαιτητικά και θα χρειαστείτε αρκετή βοήθεια. Ένα από τα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει είναι ο σύντροφος σας που έχει γνώση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αποφασίσει να κάνετε μερικές ελπιδοφόρες αλλαγές στα οικονομικά σας μήπως και δείτε κάποια σωτηρία γιατί έχετε προβληματιστεί πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικά πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα όσο νομίζατε και τελικά έχετε μείνει με δεμένα τα χέρια και λύση δεν μπορείτε να βρείτε. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε μια απόφαση που αφορά την ερωτική σας ζωή. Δεν είναι καλό να έχετε αμφιβολίες για τον σύντροφό σας. Καλό θα είναι να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανονίστε με φίλους ένα ταξίδι μέσα στις γιορτές τώρα που σας το επιτρέπουν και τα οικονομικά σας και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε σε αυτό το ταξίδι τον έρωτα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα προκύψει θα σας αναστατώσει. Όμως αν είστε μακριά και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πείτε σε ένα άτομο που εμπιστεύεστε να έχει το νου του και να σας ενημερώνει.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα