Το γιορτινό κραγιόν σας πρέπει να έχει πολυτελή συσκευασία

Το κραγιόν είναι ο πιστός σας σύντροφος. Ακόμα κι αν είναι το μόνο προϊόν μακιγιάζ που έχετε μαζί σας θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο. Η σωστή απόχρωση, εκείνη που σας ταιριάζει απόλυτα, θα σας κάνει να φαίνεστε full make up.

Δύο είναι οι απαραίτητοι τόνοι: το κόκκινο και το nude. Ένα για την ημέρα και ένα για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Το έχετε πάντα στο νεσεσέρ αλλά και στο βραδινό σας τσαντάκι αφού το πιθανότερο είναι να πρέπει να το ανανεώσετε. Εκτός όμως από την τέλεια απόχρωση και τη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα θα πρέπει

να καταπλήξετε και με τη συσκευασία του μέρες που είναι.

Άλλωστε όλα είναι ξεχωριστά, glam και πολυτελή τα Χριστούγεννα και αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να ακολουθήσει και το κραγιόν σας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη σύνθεση του που επιβάλλεται να είναι έξτρα γυαλιστερή, με shimmer ή ακόμα και glitter. Αλλά και στην συσκευασία του.

Στολισμένο με μικρά πετράδια, με vintage διάθεση, λαμπερό και υπέροχο σαν κρύσταλλο, με ζωγραφιές αλλά και απόλυτα κομψό και κλασικό το κραγιόν που κρύβουμε στο τσαντάκι μας αποδεικνύει ότι για εμάς είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν μακιγιάζ. Είναι το βασικό όπλο της ομορφιάς μας κι εκείνο που μας κάνει να νοιώθουμε αυτοπεποίθηση και πιο όμορφες από ποτέ. Ειδικά τώρα. Που οι βραδινές με εμφανίσεις και τα parties είναι αρκετά και παράλληλα είναι η μοναδική περίοδος του χρόνου που έχουμε υπέροχη διάθεση. Όλα πρέπει να είναι προσεγμένα ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες. Ακόμα κι αν πρόκειται για το packaging του κραγιόν μας.

Επιλέξαμε τα ωραιότερα και αν δεν έχετε προλάβει να τα αποκτήσετε πρέπει να το κάνετε άμεσα, πριν την Πρωτοχρονιά.

Dior Rouge Dior Bijou

Guerlain Rouge G de Guerlain

Estee Lauder Sculpting Lipstick by Violette

Giorgio Armani Ecstasy Shine Xmas Limited Edition

Chanel Rouge Allure Velvet

YSL Rouge Volupte Shine Oil-In-Stick Limited Edition

Διαβάστε ακόμη:

Αφήστε τα κραγιόν και πιάστε τα lip gloss απόψε

Είναι Χριστούγεννα η θερμοκρασία θα πέσει και η επιδερμίδα πρέπει να λάμπει! Δείτε τον τρόπο που θα το πετύχετε

Keywords
Τυχαία Θέματα