Το φρύδι θέλει τέχνη και το σωστό εργαλείο

Το σωστό σχήμα στα φρύδια είναι το μυστικό για ένα ωραίο βλέμμα μην σας πω και πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε.

Αρχικά δεν κάνουμε ποτέ μόνες μας πειράματα, αφήνουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους και στη συνέχεια έχουμε τα σωστά προϊόντα για να τονίζουμε την καμπύλη και το χρώμα.

Είναι πλέον γνωστό ότι η benefit το έχει σπουδάσει το θέμα και λανσάρει πάντα τα ωραιότερα, πιο πρακτικά και αποτελεσματικά προϊόντα φρυδιών. Και δεν σταματά ποτέ να λανσάρει και

κάτι νέο και πιο εξελιγμένο.

Κι ερχόμαστε σ’ αυτό το νέο. Θυμάστε εκείνα τα 90’s στυλό με μηχανισμό που τα έκανε να αλλάζουν χρώμα. Α, μπράβο. Έτσι είναι ακριβώς και το νέο 4 in 1 Brow Contour Pencil.

Ένα προϊόν (μολύβι φρυδιών) με 4 ιδιότητες: 2 αποχρώσεις, μια σκούρα και μια πιο ανοιχτή για σχήμα, διάσταση και βάθος (ένα είδος contouring δηλαδή), 1 εργαλείο καθορισμού του τόξου και 1 highlighter!

Τρόπος Εφαρμογής: Ξεκινάμε με την ανοιχτή απόχρωση γεμίζοντας το φρύδι από την αρχή μέχρι το φυσικό τόξο. Συνεχίζουμε με την σκούρα απόχρωση από το τόξο μέχρι την άκρη. Εφαρμόζουμε το εργαλείο καθορισμού περιμετρικά σε όλο το φρύδι και τέλος φωτίζουμε με το highlighter το σημείο κάτω από το τόξο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα 5 κονσίλερ που μπορούν να φορεθούν και ως φον ντε τεν

Η σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty by Rihanna είναι επιτέλους εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα