Το φόρεμα από τα 80’s που έχει γίνει viral και πρέπει να φορέσεις αυτό το Καλοκαίρι!

Η δεκαετία των 80’s έχει επηρεάσει πολύ τους σχεδιαστές και τους οίκους μόδας φέτος και στις επιδείξεις τους είδαμε αμέτρητα looks που ήταν εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη δεκαετία. Τα έντονα χρώματα, τα φουσκωτά μανίκια, τα στενά μίνι φορέματα, οι ζάρες στα ρούχα είναι μερικά χαρακτηριστικά των 80’s που επέστρεψαν.

Η Chiara Ferragni σε πρόσφατη εμφάνισή της υιοθέτησε τη συγκεκριμένη τάση και ήταν υπέροχη. Η γνωστή fashionista και επιχειρηματίας επίλεξε φλοράλ μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Chiara συνδύασε το

φόρεμά της με μαύρη δερμάτινη ζώνη και τα αγαπημένα της κοντά κολιές που συνηθίζει να φοράει με κάθε της look. Τα μεγάλα φλοράλ σχέδια έχουν επιστρέψει στη μόδα και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι φοριούνται περισσότερο από ποτέ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chiara Ferragni φοράει φέτος φλοράλ φορεματάκια. Δες παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας looks της γνωστής instagrammer.

H Chiara Ferragni με μπλε ρουά φόρεμα με έντονα κόκκινα φλοράλ σχέδια. Φέτος τα bold χρώματα φοριούνται πάρα πολύ καθόλητη διάρκεια της χρονιάς.

Η Chiara με στράπλες φόρεμα με παλ αποχρώσεις και φλοράλ prints. Ολοκληρώνει το στιλ της με μπορντό τσαντάκι και χρυσά κοσμήματα.

H γνωστή instagrammer επιλέγει φόρεμα με micro florals και το συνδυάζει τέλεια με μαύρο δερμάτινο τσαντάκι.

Το κίτρινο χρώμα είναι μια από τις must αποχρώσεις του καλοκαιριού και η Chiara επιλέγει το δικό της με μαύρα λουλουδάκια.

Διαβάστε ακόμα: 3 έξυπνοι τρόποι για να συνδυάσεις το τζιν σορτς στις καλοκαιρινές σου εξόδους (VIDEO)-  Ιδέες και looks για να καταπλήξεις τους πάντες γύρω σου

Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε στις διακοπές τους αλλά και στην παραλία- Τα πιο εντυπωσιακά looks που θα σε καταπλήξουν

Τα 12+1 μαγιό που επιλέγουν οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram!- Δες τα μαγιό που έχουν γίνει viral και θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι. Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα