Το εστιατόριο ΘάΜα μάγεψε την Costa Navarino!

Μια σειρά από σεμινάρια Μεσσηνιακής γαστρονομίας διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο “Navarino Dunes”, στην Costa Navarino.

Ο στόχος των σεμιναρίων που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και η ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών προϊόντων.

Καλεσμένη του Ιδρύματος και της Costa Navarino

για το συγκεκριμένο event ήταν η πλέον ειδική, μια γυναίκα που έχει μαγέψει το κοινό με τις σπιτικές συνταγές που δημιουργεί καθημερινά στο εστιατόριο ΘάΜα στον Χολαργό (Μεσογείων 242). Έτσι, ο Αγγελος Καλλιντέρης complex executive chef της Costa Νavarino και η Μαντώ Ηλιοπούλου chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου ΘάΜα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις, βασισμένες σε πρώτες ύλες της μεσσηνιακής γης αλλά και παραδοσιακές συνταγές της περιοχής, από την οποία και κατάγεται η Μαντώ Ηλιοπούλου.

Πολύτιμο συστατικό των συνταγών που εκτέλεσαν οι διακεκριμένοι σεφ αποτέλεσαν οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με τις τεχνικές της σύγχρονης γαστρονομίας. Έτσι για όλες τις συνταγές χρησιμοποιήθηκαν μεσσηνιακά προϊόντα συνθέτοντας ξεχωριστά πιάτα όπως καγιανάς με σύγκλινο, λιαστή ντομάτα και σφέλα, λαγωτό Φιλιατρών, ροβίτσα σαλάτα και μπαμπανάτσα Φιλιατρών –γεύσεις που συναντάμε και στο καλοκαιρινό μενού του αγαπημένου μας ΘάΜα.

ΘάΜα https://www.instagram.com/thama_restaurant/ τηλ. Κρατήσεων 21 1013 9951

The post Το εστιατόριο ΘάΜα μάγεψε την Costa Navarino! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα