Κόντρα Ν.Δ. - Καμμένου για το «Noor 1»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΚόντρα Ν.Δ. - Καμμένου για το «Noor 1»Δευτέρα, Ιούνιος 19, 2017 - 15:50

Απάντηση-φωτιά του υπουργού Αμυνας: «Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα»

Επίθεση εξαπέλυσε η Ν.Δ. εναντίον των υπουργών Αμυνας και Δικαιοσύνης, με αφορμή «περίεργο» δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Στο Καρφί». Σύμφωνα με αυτό, ο Πάνος Καμμένος είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη Μάκη Γιαννουσάκη για

την υπόθεση του «Noor 1». Ακολούθησε -όλως τυχαίως- αντίστοιχο δημοσίευμα και στο «Βήμα» για να πάρει τη... σκυτάλη η Ν.Δ., που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Απορίας άξιον είναι γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι στη συνέχεια ανέβασαν τους τόνους και ξαφνικά «ανακάλυψαν» την αμαρτωλή υπόθεση του «Noor 1», αν και ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αναφερθεί στην ουσία της σοβαρής υπόθεσης. Η απορία γίνεται μεγαλύτερη, αφού η αναφορά στηρίζεται σε δημοσίευμα εφημερίδας με «δηλωμένες» πωλήσεις 3.500 φύλλων και επιρροής, αν όχι χρηματοδότησης (γιατί, σίγουρα, με 3.500 φύλλα κυκλοφορία δεν πληρώνεις ούτε το χαρτί της έκδοσης), μεγάλου επιχειρηματικού παράγοντα.

Στο twitter

Ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας, υποστήριξε ότι η Ν.Δ. εξυπηρετεί τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έγραψε στο twitter τη λέξη «ΝΔRoo1», θέλοντας να συνδέσει άμεσα τη Ν.Δ. με την υπόθεση «Noor 1».

«Πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας “Καρφί” (συμφερόντων Μαρινάκη), το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμηση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση. Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε διά του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του “Noor 1”. Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό. Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα…» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Η Ν.Δ. ανταπάντησε ότι ο Πάνος Καμμένος «παραδέχεται την άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση» και ζήτησε νέες εξηγήσεις.

Στο θέμα παρενέβη και ο κ. Κοντονής, δηλώνοντας ότι «προκαλεί κατάπληξη η σπουδή της Ν.Δ. να υιοθετήσει και να αποδεχτεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και τους όψιμους ισχυρισμούς του καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη Γιαννουσάκη». Χαρακτήρισε δε «θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα