Το επικό σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα για την Μπέσσυ Αργυράκη: «Λυπήθηκα τον καβαλιέρο της στο DWTS όταν είδα να τη σηκώνει»

Μέσω Skype μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day ο Λεύτερης Νικόλιζας.

Ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη αναφέρθηκε στην κόρη του, Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία συμμετέχει φέτος στο μουσικό show του Alpha, J2US.

«Είναι καλό παιδί, είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Η Εβελίνα πάει πάρα πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα. Ο Θεός να είναι μαζί της και να την βοηθάει»,

είπε με χαμόγελο για την κόρη του.

Στην συνέχεια, ο Λευτέρης Νικόλιζας δεν δίστασε να σχολιάσει και τις εμφανίσεις της Μπέσσυς Αργυράκη στο Dancing with the Stars.

«Επειδή ήθελε να βγάλει τον διακαή της πόθο και επειδή ήταν για φιλανθρωπικούς λόγους ήθελε να πάει. Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της το DWTS. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί.

Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει, τι τραβάει! Ωστόσο, έχασε 10 κιλά. Παλεύαμε χρόνια να χάσει έστω 2. Δεν έχανε γραμμάριο! Τώρα είμαι διπλά ευχαριστημένος. Είναι η χαρά της ζωής και δεν έχει μάθει να χάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Νικόλιζας για τη σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή Δημητράκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά από την εγκυμοσύνη της

Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία, δούλεψα για να σκοτώσω το τέρας»

Συγκινεί η Σοφία Μουτίδου: «Δεν αντέχω πια να ακούω για φίλους που νοσούν, που πεθαίνουν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα