Το δώρο στον αγαπημένο σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα τον μεταμορφώσει σε Ωραίο της Ημέρας

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν πιστεύω ότι έχετε το μυαλό σας να κάνετε ένα κλασικό και βαρετό δώρο στον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να κρύβει ένα μήνυμα, να σημαίνει κάτι. Ένα άρωμα ίσως αλλά όχι ένα τυχαίο, ούτε καν το αγαπημένο του. Θα κρύβει ένα υπονοούμενο. Πως σας φαίνεται “Ο Ωραίος της Ημέρας”; Που παραπέμπει στην κλασική ταινία του Μπουνιουέλ. Όχι, μην πάει

το μυαλό σας στις κινήσεις της Catherine Deneuve ως Severine Serizy, θα παραμείνετε στον τίτλο και μόνο.

Αναφερόμαστε στο νέο άρωμα του Tom Ford που ονομάζεται Beau De Jour. Πρόκειται για μία εσάνς που απευθύνεται σε έναν άψογα περιποιημένο άνδρα, ο οποίος προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Παρουσιάζει στον κόσμο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, αλλά κάτω από την επιφάνεια υπάρχει κάτι βαθύτερο, μεγαλειώδες και αναζωογονητικό.

Αποτελεί τη νέα άφιξη στη συλλογή Tom Ford Private Blend Collection. Φιλοξενείται σε ένα μπουκάλι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, περιλαμβάνοντας εξαιρετικά αυθεντικές νότες εμπνευσμένες από τις πιο σαγηνευτικές νότες του λεξικού της αρωματοποιίας. Το φρέσκο και επιβλητικό άρωμα λεβάντας από την Provence αποδίδει τις καθαρές και ένθερμες πτυχές του αρώματος. Η δροσερή και αναζωογονητική του αίσθηση εντείνεται με μια ακόμη έγχυση λεβάντας.

Ο πυρήνας του αρώματος ενισχύεται με τον συνδυασμό βοτάνων από δενδρολίβανο Αφρικής και άνθος από γεράνι με τη διακριτή αίσθηση μέντας, προσδίδοντας μια ισχυρή αντίθεση ανάμεσα στη ζεστασιά σαν δέρμα από Oakmoss και βασιλικό. Το πατσουλί και το κεχριμπάρι δημιουργούν ένα γήινο θεμέλιο ξυλώδους λάμψης και αισθησιακής γλυκιάς ζεστασιάς, αναδεικνύοντας στο τέλος την αναζωογονητική έννοια της αρρενωπότητας του Beau de Jour.

Η συσκευασία των αρωμάτων Private Blend είναι σχεδιασμένη με άψογη δεξιοτεχνία και είναι εμπνευσμένη από την κομψή αρχιτεκτονική όψη από πιόνι σκακιού.

Ουσιαστικά είναι ένα δώρο σ’ εκείνον και σ΄ εσάς παράλληλα αφού ένα είναι το σίγουρο: Θα τον ερωτευτείτε ακόμη περισσότερο μόλις φορέσει το νέο του άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα κραγιόν που χρειάζονται μόνο εφαρμογή και όχι ανανέωση αφού παραμένουν στη θέση τους για ώρες

H Kendall Jenner εξαφανίζει θαμπάδα και πρηξίματα από την επιδερμίδα της και σας αποκαλύπτει τον τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα