Το δώρο που έστειλε η Selena Gomez στην Britney Spears μας έκανε να ζηλέψουμε (πολύ)

Ψέμματα δεν θα πούμε: οι gift bags που λαμβάνουν ή/και που ανταλάσσουν οι celebrities μεταξύ τους είναι συνήθως γεμάτες με dream products που πολύ θα θέλαμε να χτυπούσαν και τη δική μας πόρτα – αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να κολλάμε τα μάτια μας στις digital οθόνες και να τα χαζεύουμε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Μια τέτοια ανάρτηση έκανε η Britney Spears

θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram κάποια “σπουδαία νέα”, όπως έγραψε στο σχετικό caption.

“Όταν ξύπνησα έλαβα ένα πολύ cool κουτί με ένα μπικίνι και τα τρία αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ της Selena Gomez!!! Τα shimmers της είναι πραγματικά fun και το mist για το πρόσωπό πριν το μακιγιάζ είναι βόμβα και μυρίζει πολύ ωραία!!! Selena… Σε ευχαριστώ για την έκπληξη που μου έκανες με αυτό το δώρο… Και πάνω που έψαχνα για shimmers!!!!” έγραψε η pop star για να συνοδέψει και τη σχετική φωτό που ανέβασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Όπως βλέπουμε το gift box περιελάμβανε ένα πολύχρωμο bikini από την πρόσφατη συνεργασία της Gomez με το brand La’Mariette και τρία best selling προϊόντα από Rare Beauty: το Positive Liquid Light Luminizer Highlighter, ένα υγρό highlighter που δίνει άμεσα ένα υπέροχο dewy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και την ίδια στιγμή την περιποιείται με το signature Βοτανικό Blend της Rare Beauty, το Always An Optimist Pore Diffusing Primer με δροσερή υφή gel που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα και το Always An Optimist 4-In-1 Prime & Set Mist, ένα αέρινο mist εμπλουτισμένο με περιποιητικά συστατικά που προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, φιξάρει το αποτέλεσμα αλλά και το φρεσκάρει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

“Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσαν! Ελπίζω να τα ευχαριστηθείς- σε αγαπώ τόσο πολύ”, απάντησε σε comment η Selena Gomez. Και, επειδή δεν προβλέπεται προς το παρόν να λαμβάνει κάποια από εμάς ένα παρόμοιο πακέτο από τη Selena, ας αρκεστούμε στα καλά νέα πως η Rare Beauty ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα και μπορείς να τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora!

Photo by Todd Williamson/Getty Images for dcp

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ballerina nails: Το νέο trend στα νύχια που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή!

WASO: Ομορφιά χωρίς φίλτρα από τη Shiseido

Η Hailey Bieber διώχνει την κούραση από τα μάτια της με αυτά τα eye patches!

Keywords
Τυχαία Θέματα