Το χτένισμα της Elle Fanning είναι ότι πιο ρομαντικό και παραμυθένιο έχετε δει τελευταία

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι το μεγαλύτερο trend της χρονιάς, το γνωρίζετε και το έχετε υιοθετήσει. Το ίδιο και οι celebrities τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Υπέροχα αξεσουάρ είδαμε και στις πασαρέλες τόσο τους φθινοπώρου όσο και της επόμενης άνοιξης.

Τα λουλούδια είναι ένα από τα αξεσουάρ που προτίμησαν οι stars, με πρώτη και καλύτερη την Emma Stone. Πως να ξεχάσουμε την εμφάνιση

της, τον περασμένο Οκτώβριο, στην πρεμιέρα της ταινίας The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, στη Νέα Υόρκη. Όλος ο πλανήτης μιλούσε για το χτένισμα της. Δίκαια, μιας και ήταν ότι πιο ρομαντικό και όμορφο είχαμε δει.

Και τώρα, ένα χρόνο μετά, έρχεται μία ακόμη star να στολίσει τα μαλλιά της με λουλούδια αποκτώντας ένα χτένισμα που την κάνει να μοιάζει με νεράιδα. Πρόκειται για την Elle Fanning η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil και μας εντυπωσίασε.

Η Fanning φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Gucci, εμπνευσμένη από το ρόλο της Fanning στην ταινία. Ένα πράσινο φόρεμα στολισμένο με λουλούδια. Η hairstylist Jenda άφησε τα μαλλιά της ηθοποιού ελεύθερα, να ακουμπούν στην πλάτη, με χωρίστρα στη άκρη και πολύ απαλούς κυματισμούς στις άκρες. Στο πίσω μέρος των μαλλιών της στερέωσε ένα κλαδί με λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις που ταίριαζαν με εκείνα που στόλιζαν το φόρεμα της. 

Photo: Axelle Bauer-Griffin/Getty Images/Ideal Image

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, η make up artist Erin Ayanian Monroe ακολούθησε την ίδια ρομαντική γραμμή. Χρησιμοποίησε blush και κραγιόν σε απαλό ροζ-ροδακινί τόνο που έκαναν τη Fanning να μοιάζει με Βικτωριανή φιγούρα. Κάτι ανάμεσα σε πριγκίπισσα και νεράιδα. Τόνισε το βλέμμα με ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών και μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin Ayanian Monroe (@erinayanianmonroe) στις 30 Σεπ, 2019 στις 7:44 μμ PDT

Η Fanning σε όλες τις τελευταίες της εμφανίσεις έχει καταφέρει να μας αφήνει άφωνες. Με το εκκεντρικό μανικιούρ της ή το vintage χτένισμα της. Η συγκεκριμένη όμως μας έκανε να ονειρευτούμε και να ανυπομονούμε να δούμε την ταινία φυσικά.

Κεντρική photo: Kevin Winter/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ξέρετε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας; Δείτε το μανικιούρ της Μαίρης Συνατσάκη

Η κίνηση είναι ζωή και ήρθε η ώρα να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας

Keywords
Τυχαία Θέματα