Το χρώμα στα νύχια της Joey King είναι το πιο γλυκό και τρυφερό του Φθινοπώρου

Οι celebrities μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες όσο αφορά το μανικιούρ. Οι προσωπικοί τους nail artists έχουν τις καλύτερες εμπνεύσεις και επιλέγουν βερνίκια νυχιών με ιδιαίτερες αποχρώσεις που εμείς δεν τις προτιμούμε αν και είναι τέλειες. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που έχουμε ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας χαζεύουμε τη μεγάλη χρωματική γκάμα βερνικιών αλλά τελικά καταλήγουμε στα αγαπημένα μας. Nude, κόκκινο, μαύρο και τα Χριστούγεννα glitter.

Και

όλα αυτά μέχρι να δούμε ένα post κάποιας star στο Instgram και αλλάζουμε γνώμη. Μην ξεχνάτε πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν όπως το french manicure ξεκίνησε από τη Bella Hadid και μια φωτογραφία της από τις διακοπές.

Και τώρα έρχεται η Joey King με το νέο της μανικιούρ να μας ξετρελάνει. Η King υιοθέτησε το ωραιότερο, φθινοπωρινό χρώμα που είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει μέχρι τώρα. Πρόκειται για μία απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο μπλε και το πράσινο.

Στη φωτογραφία έχει το χέρι της στο πρόσωπο της με αποτέλεσμα το μανικιούρ της να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει ένα ιδιαίτερο χρώμα. Πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και σε party στο σπίτι της με μία επίσης υπέροχη πράσινη απόχρωση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joey King (@joeyking) στις 25 Οκτ, 2019 στις 6:25 μμ PDT

Μην το σκέφτεστε. Ξεχάστε τους κλασικούς, φθινοπωρινούς τόνους. Παίξτε με το μανικιούρ σας και χαρίστε μια πινελιά που θα γοητεύσει. Αν αποφασίσετε να περιποιηθείτε μόνες στο σπίτι το μανικιούρ θα πρέπει να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να επιλέξετε μια μπλε-πράσινη απόχρωση. Θα το λατρέψετε, πιστέψτε μας.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα βερνίκια. Εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των nail arists που σημαίνει πως επιβάλλεται να απλώσετε base coat πριν από το βερνίκι και top coat στη συνέχεια για να κλειδώσετε το χρώμα και να τους χαρίσετε έξτρα λάμψη.

Essie Nail Color, Go Overboard

ORLY Breathable Treatent + Color Nail Polish, Detox My Socks Off

Zoya Nail Polish, Frida

Κεντρική photo: Sarah Morris/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα cult προϊόντα που αγαπούν οι Γαλλίδες αλλά και όλα τα it girls και celebrities

Bob: Το ωραιότερο και πιο πρακτικό κούρεμα για τον Χειμώνα που έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα