«Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα»

Τη Μιμή Ντενίση θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Δευτέρα στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» ο Τάσος Τρύφωνος. Στο τρέιλερ που προβάλλεται η Μιμή Ντενίση αναφέρει μεταξύ άλλων πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ μιλά και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Η Σμύρνη ήταν ένα πολιτικό statement, ήταν αυτό που μ’ έφερε και στον ΟΗΕ, άρα θεώρησα ότι είναι ένας κύκλος που πρέπει να κλείσει μπορεί και μετά μπορεί να πάω και για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής και για οτιδήποτε και έφτασαν στο σημείο να μου κάνουνε προκήρυξη, να με

βάλουνε φωτογραφία και να είναι έτσι τύπου απειλητικό. Έτσι μπήκε ο εισαγγελέας, έτσι μου έβαλαν φύλαξη μετά τρεις αστυνομικούς», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε: «ο Λάκης είχε βρει προφανώς ότι κάτι έκανα εγώ μέσα στο show, κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Και στην υπερβολή που το έκανε, του έκανε κακό, έκανε και σ’ εμένα κακό και βγήκαμε και φάγαμε κτλ. Ήταν πάρα πολύ συμπαθής , ήταν ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα», ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Αποχώρησε ξανά η Σουζάνα Κόουλ! Δέχτηκε σκληρή κριτική!

GNTM: Απίστευτος εκνευρισμός της Ζενεβιέβ με την Ελευθερία!

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα