Το χαριτωμένο nail art που θα κάνετε σήμερα μόνες στο σπίτι (video)

Σήμερα είναι η πρώτη πραγματικά χειμωνιάτικη Κυριακή. Άναψε η θέρμανση έχετε στολίσει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν έχετε καμία διάθεση να βγείτε έξω στο κρύο.

Κατά τη γνώμη μου είναι μια καλή ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και θα σταθώ στα νύχια αφού είμαι σίγουρη ότι δεν πήγατε στο χθεσινό ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας. Πάλι το αναβάλλατε.

Δεν χάλασε κι ο κόσμος, μπορείτε να την επισκεφτείτε μέσα στην εβδομάδα για να τα περιποιηθεί και να τα φροντίσει. Εσείς

έχετε βρει λύση. Με την βοήθεια μου πάντα. Θα κάνετε mani και μάλιστα nail art μόνες στο σπίτι. Εύκολα και ανέξοδα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι base coat, top coat, ένα λευκό βερνίκι και μια οδοντογλυφίδα.

Στο video που ακολουθεί η λεπτομέρεια γίνεται με ένα ειδικό εργαλείο που έχει στην άκρη του μια στρογγυλή μύτη. Είναι απίθανο να το έχετε εκτός αν είστε επαγγελματίας και δεν χρειάζεται να το αποκτήσετε αφού δεν είστε μανικιουρίστ. Η δουλειά γίνεται εξαιρετικά και με την οδοντογλυφίδα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα mani με λευκές τελείες. Κομψό, χαριτωμένο και trend.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nails.uñas.unhas.ongles.أظافر (@nailsfordiy) στις 22 Νοέ, 2018 στις 10:36 μμ PST

Οδηγίες:

Αρχικά εφαρμόζετε την διάφανη βάση. Περιμένετε να στεγνώσει. Πάνω σε μια μικρή γυάλινη επιφάνεια απλώνετε ελάχιστη ποσότητα άσπρου βερνικιού. Ακουμπάτε ίσα-ίσα τη μύτης της οδοντογλυφίδας στο βερνίκι και δημιουργείτε τελείες πάνω στο νύχι. Επαναλαμβάνετε δημιουργώντας όσες τελείες θέλετε. Περιμένετε για λίγο και απλώνετε μία στρώση top coat.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε μία τελεία, να γεμίσετε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή την βάση του μόνο. Είστε ελεύθερες από εμένα να δημιουργήσετε το δικό σας, ξεχωριστό look. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο χρώμα θέλετε τόσο για τις τελείες όσο και ως βάση. Απλά εγώ σας προτείνω κάτι chic και διακριτικό γιατί έρχονται οι γιορτές και είμαι σίγουρη ότι τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά θα θέλετε ένα πιο glam mani με shimmer, glitter και έντονες αποχρώσεις.

Καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα του weekend!

Βάψατε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι και λερώσατε την επιδερμίδα; Δείτε πως θα την καθαρίσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα