Πώς να εντυπωσιάσετε στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το Ζώδιό του -Αναλυτικός οδηγός!

Τον θες πολύ, αλλά δεν ξέρεις πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα και τις επιθυμίες του. Κανένα πρόβλημα. Ρώτα τον απλά τι ζώδιο είναι και κατόπιν κινήσουν ανάλογα, διαβάζοντας φυσικά τα παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Για να τον… ρίξετε θα πρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Καλό είναι να του κλείσετε ραντεβού κάπου έξω, γιατί λατρεύει τη φασαρία και τη ζωντάνια και είναι πάντοτε έτοιμος να μπλεχτεί σε μια νέα περιπέτεια. Σας προτείνουμε ένα bar και σίγουρα, όταν λυθεί και

ανοιχτεί θα σας εξομολογηθεί τα αισθήματα του.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι οπαδός του καλού φαγητού και της καλοφτιαγμένης ατμόσφαιρα. Δεν είναι καθόλου φλύαρος και γι’ αυτό απεχθάνεται τα κορίτσια που μιλάνε ακατάπαυστα. Του αρέσουν οι ήρεμες βραδιές, τα… αγαπησιάρικα στιχάκια και η ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν θέλετε να τον ξαναδείτε, μην είστε σε καμία περίπτωση ισχυρογνώμων, αλλά συζητήσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Του αρέσουν τα πάντα και θέλει συνεχώς να γνωρίζει καινούρια πράγματα. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα φορέσετε, τι θα φάτε κλπ., παρά μόνο να μην είστε βαρετή και προβλέψιμη. Δείξτε του την αισιοδοξία σας και το πάθος σας για την ελευθερία και τον έχετε κατακτήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν θέλετε να τον κάνετε να μην ξεκολλάει από πάνω του μιλήστε του για Τέχνη -εφτά υπάρχουν, σίγουρα θα τον εντυπωσιάσετε. Του αρέσουν άνθρωποι με ευγένεια, καλοσύνη και πολλά ενδιαφέροντα, που θα μπορεί να τον συνοδέψει π.χ. σε μια έκθεση ζωγραφικής, συναυλία, θεατρική παράσταση κλπ.

ΛΕΩΝ

Τα λιοντάρια θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Αυτό θα γίνει αν τους δώσετε χώρο να λάμψουν και να σας κατακτήσουν. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει ανέξοδα, αφού είναι σπάταλα και θέλουν οι άνθρωποι δίπλα τους να είναι ανοιχτοχέρηδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πνευματικοί τύποι και σεμνοί και περιποιητικοί, δίνουν σημασία στα πάντα -ναι, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Για να τον προσεγγίσετε καλέστε τον σε ένα ραντεβού «γνώσης». Μία έκθεση ζωγραφικής ή βιβλίου ή οτιδήποτε θα του έδινε γνώσεις θα τον εξιτάρει.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακοί και φινετσάτοι. Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά θα πρέπει να έχετε και εσείς ώστε να τους κερδίσετε. Ένα club είναι το κατάλληλο μέρος για να εντυπωσιάσεις ένα ζυγό. Αποφύγετε να του δώσετε δύο επιλογές διότι δεν θα μπορεί να αποφασίσει λόγο της αναποφασιστικότητάς του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλει θάρρος και τόλμη το να τα φτιάξεις με ένα σκορπιό. Ωστόσο το να κατορθώσεις να βγεις ραντεβού μαζί του σημαίνει πως είσαι ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Ένα ρομαντικό δείπνο εντός σπιτιού ή ένα ταβερνάκι στη παραλιακή και τον έχεις κερδίσει. Πρόσεχε όμως αν παίξεις και γελάσεις μαζί του αυτό θα πονέσει. Και μάλιστα πολύ. Πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι οι τοξότες θέλουν να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή. Προσκαλέστε τους σε αγωνιστικούς αγώνες ή θυμίστε τους τα παιδικά τους χρόνια πηγαίνοντας τους σε μια παιδική χαρά ή ένα Louna park. Οι τοξότες είναι περιπετειώδες και αναζητούν την απόδραση σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Μαζί τους θα περάσετε αξέχαστα, φτάνει μόνο να μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατημένος και σοβαρός. Ένας αιγόκερος για να σας ανοιχθεί θα πρέπει να του αποπνέεται σοβαρότητα και μετά, αφού πρώτα σας περάσει από 40 κύματα, θα σας εκφράσει τα συναισθήματα του. Μην είστε σπάταλος και μην επεμβαίνετε στη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχει σημασία για εκείνους το μέρος αρκεί να απευθύνεται σε διανοητικούς ανθρώπους. Ένας υδροχόος είναι ιδιαίτερα φιλικός και δύσκολα ανοίγετε σε ένα άνθρωπο. Θα σας αποκαλύψει εξ αρχής τα συναισθήματα ιδιαίτερα εάν είστε κάτι σημαντικό για εκείνον. Θα σας πλησιάσει πρώτα ως φίλο και έπειτα θα σας ζητήσει να κάνετε πράγματα που θα κάνατε με ένα φίλο σας. Εάν περάσετε το τεστ, τότε θα σας πει πως νοιώθει.

ΙΧΘΥΣ

Για να τον εντυπωσιάσετε καλό θα ήταν αυτό να συμβεί κάπου κοντά στη θάλασσα. Βγάλτε τη πιο ρομαντική σας πλευρά και δείξτε του την ευαισθησία που κρύβεται. Τα ψαράκια πληγώνονται τρομακτικά εύκολα και γι’ αυτό μη του μιλήσετε απότομα ή τον μαλώσετε.

Διαβάστε ακόμη: Θες να ρίξεις στην αγκαλιά σου έναν Παρθένο; Να τι πρέπει να κάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα