Το beauty προϊόν της Κυριακής

Κυριακή σήμερα και είναι ημέρα κούρας που λέγανε και οι παλιότερες γυναίκες που κάτι παραπάνω ήξεραν. Δηλαδή μια μέρα που ξεκουραζόμαστε και ασχολούμαστε με τον εαυτό μας μόνο.

Σειρά έχουν τα μάτια μας. Και πιο συγκεκριμένα η περιοχή των ματιών. Που μαρτυρά την κούραση της εβδομάδας, τα ξενύχτια, την κακή διατροφή και την έλλειψη ύπνου. Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε κάτι με όλα αυτά. Και στη συνέχεια να χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα ματιών σε καθημερινή βάση ώστε να προσφέρουμε στο λεπτό δέρμα της περιοχής την απαραίτητη φροντίδα.

Καλό είναι επίσης να γνωρίζετε ότι: το 41% της προσοχής

ενός ανθρώπου αποσπάται από το βλέμμα του ατόμου που συναντά

80% των γυναικών στη χώρα μας χρησιμοποιούν προϊόντα φροντίδας ματιών

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι 4 φορές πιο λεπτό απ’ ότι το δέρμα σε όλο το υπόλοιπο σώμα

Ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας 10.000 φορές την ημέρα

Κι επειδή λοιπόν εκτός όλων αυτών η περιοχή των ματιών είναι η 1η που αφυδατώνεται εμείς σας βρήκαμε τη λύση. Ονομάζεται La Roche Posay Hyalu B5 Yeux και είναι μια κρέμα ματιών με Υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη Β5 που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, λείανση και μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών καθώς και ξεκούραστη όψη. Επίσης, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια αναπλάθεται. Το βλέμμα είναι ζωηρό και πιο φρέσκο.

Χάρη στην πλούσια υφή της η La Roche Posay Hyalu B5 Yeux αγκαλιάζει πραγματικά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, εφαρμόζεται τέλεια και είναι η ιδανικότερη βάση για το κονσίλερ. Την εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια προσπαθώντας να μην ακουμπάμε πολύ κοντά στη βάση των βλεφάρων. Φροντίζουμε να την απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο που έχουμε σκουπίσει στη συνέχεια καλά.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς αφού δεν περιέχει άρωμα και είναι κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Gigi Hadid μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το βάρος της

Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα χείλη σας, πριν χειμωνιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα