Το αξεσουάρ μαλλιών της Jill Biden έβαλε φωτιά στο Twitter!

Η Jill Biden, εδώ και μερικές εβδομάδες είναι πρώτη κυρία των ΗΠΑ και από την αρχή έδειξε πως είναι super cool, απλή, προσιτή και γήινη.

Έχει μια υπέροχη σχέση με τον σύζυγο της και πρόεδρο της Αμερικής, Joe και απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να ακολουθεί τις καθημερινές της συνήθειες, όσο δύσκολο κι αν είναι. 

Επίσης είναι αρκετά δραστήρια στα social media και αγαπάει ιδιαίτερα το twitter

το οποίο πήρε φωτιά για χάρη της το weekend που πέρασε. Τι ακριβώς έγινε. Η Joe Biden, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επισκέφτηκε το αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να πάρει macaron για να γιορτάσει με τον αγαπημένο της.

Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει και μια φωτογραφία στο Twitter σχολιάζοντας: “Shhhh… Μην το πείτε στον Joe“.

To πιο λογικό θα ήταν οι ακόλουθοι να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη κίνηση, τα γλυκά ή το υπέροχο ροζ παλτό. Κι όμως εκείνο που έκανε θραύση στο Twitter ήταν το scrunchie που φορούσε στα μαλλιά της.

Για την ακρίβεια, η Πρώτη Κυρία είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε αλογοουρά και τα είχε στερεώσει με ένα γαλάζιο scrunchie.

Ναι, το αγαπημένο αξεσουάρ των super models που έκανε δυναμική επανεμφάνιση πριν από 2 περίπου χρόνια και από τα 90’s προσγειώθηκε στο νεσεσέρ όλων των γυναικών αυτού του πλανήτη. Και στης Dr. Biden επίσης.

Οι followers ενθουσιάστηκαν και μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από τη φωτογραφία ήταν: “Αγαπώ τα πάντα σ’ αυτή τη φωτογραφία αλλά κυρίως το scrunchie της Dr. Biden“.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Emma Roberts υιοθέτησε το κούρεμα που θέλετε εδώ και καιρό!

Αν θέλετε τα φρύδια σας να είναι τέλεια ακολουθήσετε το trick της Rosie Huntington-Whiteley!

Keywords
Τυχαία Θέματα