O Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της Blake Lively και το Instagram πέφτει!

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Επίσης έχουν και οι δυο τους απίστευτο χιούμορ και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με τα video αλλά και φωτογραφίες στο Instagram.

Συχνά τρολάρει ο ένας τον άλλον και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια τέλειο. Ακόμη

και την αγάπη τους τη δείχνουν με ξεχωριστό τρόπο και δεν το λέμε τυχαία αυτό.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανέβασαν ένα τέλειο video όπου φαίνεται ο Reynolds να βάφει τα μαλλιά της Lively. Προφανώς παλιότερο, από την περίοδο της καραντίνας όπου ο προσωπικός hairstylist της Blake δεν ήταν διαθέσιμος.

Η ηθοποιός ζήτησε από τον σύζυγό της να τη βοηθήσει. Κι εκείνος που δεν μπορεί να της χαλάσει το χατίρι ανέλαβε χρέη κομμωτή. Έτσι άλλωστε τον χαρακτηρίζει και η Blake.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Στο video φαίνεται να προσπαθούν να χωρίσουν τα μαλλιά σε τμήματα ώστε να γίνει σωστά. Η ηθοποιός είναι καθιστή και ο Ryan στέκεται όρθιος φορώντας τα απαραίτητα γάντια και ξεκινά τη διαδικασία.

Είναι ο δικός τους τρόπος να αποδείξουν πως είναι πάντα μαζί σε όλα. Στα καλά και στα δύσκολα. Και με αυτό το video η Blake ευχήθηκε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της.

Εκείνος προηγουμένως είχε φροντίσει να της ευχηθεί με τη σειρά του ανεβάζοντας ένα video που τη δείχνει να κάνει έλκηθρο.

Και κάπως έτσι κερδίζουν το βραβείο του πιο υπέροχου ζευγαριού ever.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Chiara Ferragni… πετάει στα σύννεφα και το αποδεικνύει με το μανικιούρ της -Τέλεια ιδέα!

Σήμερα θα περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με δυο φανταστικές μάσκες που θα φτιάξετε μόνες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα