Το άρωμά σας δεν διαρκεί το Καλοκαίρι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Το Καλοκαίρι οι beauty συνήθειές σας αλλάζουν όπως και η σταθερότητα των προϊόντων μεταξύ των οποίων και το άρωμα σας. Να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε;

Η πούδρα για παράδειγμα “λιώνει” με αποτέλεσμα να μην εξαφανίζεται από την επιδερμίδα σας λίγη ώρα μετά την εφαρμογή. Το ίδιο συμβαίνει και με το φον ντε τεν. Σας έχουμε πει όλα όσα πρέπει να κάνετε και θα ασχοληθούμε περισσότερο και πάλι σε κάποιο από τα επόμενα posts.

Σήμερα θα εστιάσουμε

σε ένα πρόβλημα που επίσης αντιμετωπίζετε το Καλοκαίρι και έχει να κάνει με το άρωμά σας. Έχετε ήδη επιλέξει την καλοκαιρινή σας εσάνς που είναι δροσερή “νερένια” και ανάλαφρη. Σας έχει ξετρελάνει, αλλά δυστυχώς δεν διαρκεί.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να την ανανεώνετε διαρκώς μέσα στη μέρα και κάτι τέτοιο δεν είναι πρακτικό. Σας καταλαβαίνουμε, πιστέψτε μας. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να παραμένει… πάνω σας όλη μέρα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHARLENE FORD | UK Lifestyle (@charleneford02) στις 23 Ιούν, 2020 στις 2:03 πμ PDT

Κρέμα σώματος: Η πιο εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιείτε την κρέμα σώματος της ίδιας αρωματικής σειράς. Την απλώνετε μετά το ντους και στη συνέχεια βάζετε μικρή ποσότητα αρώματος.

Αν πάλι το budget σας είναι περιορισμένο μπορείτε να επιλέξετε μια ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα. Το σημαντικό είναι το δέρμα σας να έχει την απαραίτητη υγρασία.

Προσοχή στα σημεία: Οι ειδικοί λένε πως πρέπει να βάζετε άρωμα στα σημεία που χτυπά ο παλμός της καρδιάς. Στους καρπούς και στο λαιμό δηλαδή. Εμείς με τη σειρά μας σας έχουμε ένα tip που θα σας λύσει το πρόβλημα.

Μπορείτε να ψεκάσετε τη βούρτσα σας με το άρωμα σας και να χτενίσετε τα μαλλιά σας. Θα παραμείνει αναλλοίωτο και θα αφήνετε το στίγμα σας απ’ όπου κι αν περνάτε.

Που είναι το άρωμά σας; Ναι. Έχει μεγάλη σημασία το σημείο που το έχετε τοποθετήσει. Επιβάλλεται να μην το βλέπει ο ήλιος και να είναι δροσερό ώστε να μην αλλοιώνεται η σύνθεση του και κατά συνέπεια εξατμίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να καθαρίσετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ (video)

Ο nail artist της Jennifer Lopez δημιουργεί στην κόρη του το πιο κομψό μανικιούρ -Μπορείτε να το αντιγράψετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα