Το αγαπημένο trend του οίκου Balmain θα σε ξετρελάνει και ίσως το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

O oίκος Balmain δημιούργησε μια υπέροχη κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 που μας έχει ξετρελάνει. Ένα από τα trends που είδαμε στο show και μας κέρδισε είναι το ασπρόμαυρο πουά σχέδιο που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Ο σχεδιαστής του οίκου, Olivier Rousteing, δημιούργησε 3 πουά looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το πρώτο look που είδαμε αποτελούνταν από λευκό μάξι πουά φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και ένα oversized μαύρο πουά blazer. Aν θέλεις να προσθέσεις στιλ στις ανοιξιάτικες

εμφανίσεις σου τότε ένα πουά blazer είναι ό,τι πρέπει για ανανεωμένα looks.

To δεύτερο look που είδαμε στο show ήταν ένα μάξι φαρδύ αέρινο πουά φόρεμα με πολύ λεπτές τιράντες και σέξι κόψιμο. Αυτά τα φορέματα (με κάποια έξτρα επένδυση από μέσα) είναι ιδανικά για βραδινά επίσημα looks, για γάμους αλλά και parties.

To τρίτο look που είδαμε στο show αποτελούνταν από δύο σύνολα. Η στενή καμπάνα σε μαύρο πουά συνδυάστηκε τέλεια με crop top και oversized blazer σε λευκό πουά, ενώ το look ολοκληρώθηκε με πλατφόρμες, γυαλιά ηλίου και τσόκερ.

Το δεύτερο σύνολο ήταν μια στενή καμπάνα με διαφάνειες που ταίριαξε τέλεια με το άνετο blazer που φόρεσε το μοντέλο.

Όλα τα πουά σχέδια θα φορεθούν την άνοιξη, ωστόσο να θυμάσαι πως τα ασπρόμαυρα prints θα είναι αυτά που θα ξεχωρίσουν περισσότερο μέσα στο 2020. Επίσης μην ξεχνάς πως τα μικρά πουά θα είναι πολύ δημοφιλή και θα τα συνδυάσεις με λευκά παντελόνια, με denim αλλά και ρούχα σε παλ αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τα 7 tips που ακολουθούν οι πιο στιλάτες fashionistas- Θα τα λατρέψεις και μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου

6 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν αυτή την άνοιξη σαν πραγματική influencer!- Ποιο είναι το denim που φοράνε οι πιο πολλές γυναίκες;

Chiara Ferragni: ΑΥΤΑ τα αξεσουάρ φοράει η πιο δημοφιλής influencer- Δες πώς τα συνδυάζει και πώς θα τα φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα